...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Seminaria Lodziarskie 2012

Najnowsze światowe trendy dla branży lodziarskiej, prezentowane podczas Międzynarodowego Salonu Lodziarstwa, Wyrobów Cukierniczych i Piekarniczych SIGEP, pojawią się też w Polsce.

Jak co roku Savpol Sp. z o.o., włoska firma Fabbri oraz Miran Wafel Sp. z o.o. organizują w marcu specjalne seminaria adresowane do rzemieślników lodziarstwa. W tym roku do grona organizatorów dołączył także Valmar Global, będący producentem światowej klasy maszyn do produkcji lodziarskiej.

Uczestnicy seminariów uzyskają wyczerpujące informacje na temat polecanych na ten sezon smaków, technik produkcji lodziarskiej, których stosowanie wpływa na skrócenie czasu pracy. Podczas spotkań zostanie omówiony cały cykl produkcji lodziarskiej. Uczestnicy będą mieli okazję poznać także nowości w zakresie maszyn, które zaprezentuje technolog maszyn z firmy Valmar. Szerokie spectrum poruszanych tematów pozwoli uzyskać rzemieślnikom, profesjonalnym jak i tym stawiającym pierwsze kroki, kompleksową wiedzę na tematy związane z tą branżą.

Terminy seminariów

12 marca –  Wrocław, Hotel Orbis, ul. Powstańców Śląskich 7
13 marca –  Czeladź, Szafranowy Dwór,  ul. Będzińska 82
15 marca –  Kraków, Hotel Sympozjum & SPA,  ul. Kobierzyńska 47
16 marca –  Rzeszów, Hotel Hetman, ul. Langiewicza 29 B.

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc.
Więcej informacji na www.savpol.pl/seminaria

Kontakt do organizatora:
savpol@savpol.pl
T.: +48 32 400 04 00
Regulamin Seminariów Lodziarskich 2012 dostępny w siedzibie firmy Savpol Sp. z o.o.

Bieżące wydanie czasopisma

Ile trwa przygotowanie słodkiego stołu? Jak składać tort? Jakie ranty najlepiej się sprawdzą? Wreszcie - co naprawdę wchodzi w skład ceny tortu. A także kasztanowe bochenki, pachnące ciastka oraz piekarnia jako oaza spokoju. Zapraszamy!

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji