...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Savpol, materiał promocyjny

Seminaria lodziarskie Savpol 2019

Trendy prosto z Włoch, tajniki lodziarstwa, niezawodne maszyny, aromatyczna kawa, chrupiące gofry, wafle i opakowania oraz uzupełniające ofertę intuicyjne systemy kasowe i niezbędne w sezonie parasole – informacje między innymi na te tematy można było zdobyć podczas tegorocznych seminariów lodziarskich firmy Savpol.

Spotkania zorganizowane przez Savpol i partnerów (firmy: Fabbri 1905, Valmar Gobal, Miran Ice Cones, Coldelite, Malongo, Dotykačka i Litex Promo) w 8 miastach, podobnie, jak w latach ubiegłych, były dedykowane branży lodziarskiej, która rozpoczyna właśnie sezon.

Uczestnicy spotkań mieli okazję spróbować lodowych propozycji, które miały swoją premierę na włoskich targach SIGEP. W tym roku wśród nowości Fabbri znalazły się intrygujące bazy simplé: czarna wanilia, pozwalająca stworzyć lody o głębokim czarnym kolorze, orzeźwiający aloes i jednorożec (w odcieniach różu i błękitu), które na pewno podbije serca najmłodszych klientów. W ofercie nie zabrakło również produktów pozwalających na przygotowanie klasycznych receptur, między innymi delipast: palone solone masło czy pistacjowe Pesto, oraz polew: czarny bez z imbirem, szarlotka, czekolada z kokosem i czekolada z miętą. Przedstawiono także koncentraty i syropy do przygotowania lemoniad, herbat i kaw smakowych.

 

W odpowiedzi na potrzeby konsumentów i panujące na rynku od dłuższego czasu trendy Fabbri również w tym roku zadbał o szerokie portfolio produktów bez glutenu, laktozy, wegańskich, bez oleju palmowego i premium. Prezentacja obejmowała ponadto poszukiwane w branży wysokogatunkowe wafle, kuwety, kubki, pojemniki oraz łyżeczki i łopatki.

Kawa coraz częściej gości w menu lodziarni, choćby z racji zmiennej pogody warto mieć ją w sprzedaży. Klasyczną arabikę i jej mieszanki z robustą ze zmielonych na miejscu wyselekcjonowanych ziaren oraz z innowacyjnego systemu podów 123 Spresso Malongo serwowała baristka firmy Savpol.

W tym roku formuła seminariów została rozbudowana o dwa elementy, które są uzupełnieniem lodowego biznesu: doceniany przez użytkowników ze względu na prostą instalację, łatwą obsługę i niezawodną pracę system kasowy Dotykačka oraz parasole firmy Litex, poza cieniem zapewniające możliwość ekspozycji marki.

 

Savpol i Fabbri przygotowały również wyjątkową promocję dla uczestników seminariów. W każdej z lokalizacji klienci mogli zdobyć wysokiej klasy telewizory i tablety (w puli nagród było 16 TV i 80 tabletów).

Seminaria Savpol bez wątpienia były okazją do zapoznania się z nowościami, innowacyjnymi rozwiązaniami i produktami, które ułatwiają rozwój biznesu i dopasowanie go do wymagań rynku. Organizator dziękuje wszystkim uczestnikom, partnerom i patronom.

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji