...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Sempre, materiał promocyjny

Sempre – zawsze frontem do klienta

Sempre jest prężnie rozwijającą się firmą z doświadczeniem w dzie­dzinie doradztwa technologicznego. Przez cały rok doradzamy naszym klientom, aktualizując informacje dotyczące najlepszego wykorzystania produktów, a także organizujemy szkolenia i warsztaty, które są prowadzone przez technologów naszych lub firm partnerskich.

Przekraczając próg sklepu Sempre wkraczamy do słod­kiego świata wypieków, w którym półki sklepowe pełne są cukrowych wyrobów czy akcesoriów do wykonywa­nia ciast, ciasteczek, tortów, lodów i innych słodkich produktów. Każdy znajdzie coś ciekawego dla siebie. Współpracujemy z wieloma doświadczonymi firmami – zarówno w Polsce, jak i za granicą.

Nasi partnerzy
Wśród naszych partnerów można znaleźć wiele znanych i cenio­nych marek, m.in.: Comprital, Dekor Pol, Dawn, Modecor, Barima, Lubeca, Ravifruit, Lavazza, Monin, a także włoską firmę Per­nigotti (od ponad 150 lat produkującą komponenty do lodów), której jesteśmy wyłącznym dystrybutorem w Polsce.

   
 

Nowość! Cukieteria.pl
Aby sprostać oczekiwaniom i potrzebom klientów, od stycznia 2015 roku rozszerzyliśmy swoją działalność i zapraszamy do skle­pu internetowego Cukieteria.pl. Dzięki temu można w dogodny sposób zamówić wybrane produkty, nie wychodząc z domu.

 

 

Bo liczy się jakość
Szczególny nacisk kładziemy na jakość oferowanych produktów (w swojej ofercie mamy bardzo szeroki asortyment produktów dla cukierni, lodziarni i kawiarni), sprawny system logistyczny oraz ko­rzystne ceny, co pozwala na stworzenie dobrych relacji z naszymi kontrahentami. Bierzemy udział w najważniejszych targach branżo­wych, takich jak: Expo Sweet, Horeca, Polagra Food, Euro Gastro.

Szkolenia z Sempre – zawsze na czasie
W siedzibie firmy regularnie organizowane są pokazy, warsztaty i szko­lenia lodziarskie, a także cukiernicze z zakresu czekolady, wykorzysta­nia marcepana, produkcji ciast, tortów i deserów. W budynku firmy Sempre znajduje się również laboratorium lodowo-cukiernicze. Dzięki temu podczas warsztatów można zgłębić tajniki produkcji lo­dów, ciast, deserów oraz sztukę dekoracji cukierniczych i wykony­wania produktów z czekolady.
Nasi kontrahenci mogą uzyskać pełną wiedzę w zakresie receptur oraz doboru odpowiednich urządzeń do prowadzenia własnej działalności.

Szkolenia są prowadzone przez naszych technologów i firmy part­nerskie. Zgłaszają się do nas miłośnicy cukiernictwa, indywidual­ni kontrahenci, którzy dopiero mają pomysł na otwarcie własnej lodziarni lub cukierni, a także firmy prosperujące na rynku cu­kierniczym od wielu lat. Przekazujemy pełną wiedzę i doradztwo produktowe oraz technologiczne. Jeśli kontrahent decyduje się na rozpoczęcie własnej działalności, otrzymuje pełne wsparcie i pomoc od naszych doradców technologicznych.

Prowadzone szkolenia dostarczają niezwykle rozległą wiedzę w za­kresie nowości, jakie pojawiają się na rynku.

   
 

Szkolenia
Zapraszamy na indywidu­alne oraz grupowe szko­lenia dotyczące produkcji lodów oraz cukiernictwa, dekoracji i czekolady. Szkolenia prowadzone są przez doświadczonych technologów, obejmują zarówno część teoretyczną, jak i praktyczną.


Zakres szkoleń dotyczących produkcji lodów:
•produkcja lodów rzemieślniczych (gałkowych),
•produkcja lodów z automatu wg indywidualnych, oryginal­nych receptur,
•produkcja mrożonego jogurtu,
•produkcja granity wg własnych receptur.

Zakres szkoleń z zakresu cukiernictwa i czekoladziarstwa:
• produkcja pralin formowanych, krojonych i trufli czekoladowych,
• aranżacja deserów, proste rozwiązania w organizacji bankietów,
• czekolada na gorąco,
•produkcja tortów i ciast,
•techniki pracy z czekoladą,
•techniki pracy z wysoko skoncentrowanymi pastami owocowo-smakowymi oraz naturalnymi pastami orzechowymi,
•sztuka pięknej dekoracji.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji