...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , GETH, materiał promocyjny

Serdecznie zapraszamy na wyjątkowe seminarium w MIWE LBC!

To nie będzie zwykłe szkolenie – to intensywne, pełne praktyki spotkanie w modelowej piekarni MIWE, gdzie teoria łączy się z rzeczywistością wypieku. Jeśli piekarnictwo to Twoja pasja i biznes, tego wydarzenia nie możesz przegapić!

Kiedy? 24-25 czerwca
Gdzie? Centrum Technologiczne MIWE LBC


Co na Was czeka?

- MIWE smartfresh w akcji!
Sprawdzimy, jak przechowywanie wypieków w tej technologii wpływa na smak i jakość pieczywa.
Historia z pierwszej ręki! Klient, który od ponad roku korzysta z MIWE smartfresh, podzieli się swoimi doświadczeniami.

- Termoolej vs. cyklotermika!
Porównamy, czy ten sam chleb smakuje tak samo po wypieku w różnych systemach piecowych.

- Czy to się opłaca?
Porozmawiamy o wymiennikach ciepła – liczby nie kłamią!

- Robot AMOS w akcji!
Zobaczycie, jak automatyzacja załadunku pieców wsadowych w produkcji pieczywa na peelboardach może usprawnić produkcję.

 

A to wszystko w luźnej, inspirującej atmosferze – bez sztywnego formatu, za to z otwartą dyskusją, praktycznymi testami i możliwością zadawania pytań, które Was nurtują.
Przygotowujemy już dla Was fartuchy ochronne.
Wy przywieźcie ciekawość, pytania i otwartość na nowe rozwiązania!

Dojazd we własnym zakresie, najlepiej wieczorem 23 czerwca.
Baza hotelowa zorganizowana przez nas, koszty noclegu pokrywa uczestnik.
Udział w seminarium bez dodatkowych opłat.

Liczba miejsc ograniczona! Zarezerwuj swoje miejsce już teraz i dołącz do nas w czerwcu!

Zapisz się i do zobaczenia w MIWE LBC!
Michael-Wenz-Straße 2-10, 97450 Arnstein, Niemcy

info@geth.pltel. 12 262 24 26

Bieżące wydanie czasopisma

Wysmakowane fotografie Jakuba Wilczka, wypieczone zasięgi na social mediach, prawnicze porady w nazewnictwie i sekret idealnego eklerka.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji