...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Showroom Rybnickich Lodów Rzemieślniczych

– To będzie lodziarski showroom, zaprezentujemy w nim wiele oryginalnych propozycji lodowych – mówi Tomasz Dybała, który w kwietniu otworzy pierwszą firmową lodziarnię Rybnickie Lody Rzemieślnicze. W nowym lokalu nie chodzi jednak o pokazy lodziarskie, ale o pokazanie, że oprócz lodów standardowych są też lody jednodniowe.

Bez zbędnych stabilizatorów, białego cukru, bez GMO, za to pełne smaku i słodyczy czerpanych z owoców, warzyw
i orzechów – to dewiza Tomasza Dybały, która będzie wyeksponowana także we wnętrzu lodziarni. Rybnicki przedsiębiorca zajmuje się lodami od 2015 r. i od początku postawił na proste w składzie, jednodniowe lody, bo – jak przyznaje – sam lubi wiedzieć, co je, i lubi dbać o swoich lodożerców.

– Lody truskawkowe to 100% truskawki i nic więcej. W sorbecie cytrynowym ze szczawiem są tylko cytryna i szczaw. W lodach wegańskich pełniejszy smak uzyskujemy dzięki orzechom ucieranym przez 12 godzin – wymienia właściciel Rybnickich Lodów Rzemieślniczych, firmy, która na co dzień produkuje też naturalne 100-proc. masło orzechowe.

W autorskiej lodziarni Tomasza Dybały dwie witryny będą rotować 12 smakami lodów. Będą tam zarówno lody mleczne, sorbetowe, jak i z dodatkiem alkoholu. Te ostatnie to nie przypadek. Warto dodać, że śląski lodziarz ma ogromną wiedzę na temat wysokogatunkowych alkoholi i jest mistrzem w kreowaniu koktajli.

Naturalny smak Rybnickich Lodów Rzemieślniczych już zdobył zwolenników poza Rybnikiem. W tym roku firma otworzy kilkanaście kawiarni partnerskich, m.in. w Pszczynie, Mikołowie, Chorzowie oraz Rudach. Co ciekawe, lodami z Rybnika interesują się również Czesi.

www.rybnickielody.pl


 

Bieżące wydanie czasopisma

Dariusz Rajewski, Konrad Tota i Michał A. Molenda – 3 różne perspektywy i patenty na rozwój rzemieślniczych firm. Gadżety rzemieślnika – sprawdź, w jakie urządzenia i akcesoria zbroją się współcześni cukiernicy, piekarze i czekoladziarze w Polsce. Zobacz sklep firmowy dopasowany do rzeczywistości!

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji