...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Sięgnij po Złoty Medal NATURA FOOD 2016

Wyróżniasz się certyfikowaną żywnością ekologiczną, produkujesz z poszanowaniem tradycyjnych receptur? Masz wszelkie podstawy, by ubiegać się o Złoty Medal NATURA FOOD! Weź udział w prestiżowych targach żywności naturalnej i ekologicznej w Polsce, i zawalcz o najwyższe trofeum...

Międzynarodowe Targi Łódzkie zapraszają do udziału w największej i najbardziej prestiżowej imprezie branży produktów naturalnych i ekologicznych w Polsce. Jeśli jesteś właścicielem ekologicznej piekarni, produkujesz naturalne lody lub inne wyroby cukiernicze – nie może Cię zabraknąć na 9. Targach Żywności Ekologicznej i Naturalnej NATURA FOOD, które odbędą się w Łodzi w terminie 7-9.10.2016 r. Zgłoszenia przyjmowane są do 22 sierpnia br. Szczegółowe informacje: www.naturafood.pl   

Weź udział w konkursie dla Wystawców o Złoty Medal NATURA FOOD 2016 – zgłoś swój produkt już dziś! Jak co roku, wszystkich wystawców Targów NATURA FOOD zapraszamy do udziału w konkursie o Złoty Medal NATURA FOOD, który ma na celu promocję najlepszych wyrobów prezentowanych podczas targów. Profesjonalne jury, w skład którego wchodzą przedstawiciele środowisk naukowych i branżowych, oceniać będzie produkty naturalne, regionalne i ekologiczne w 6 kategoriach.

Złoty Medal NATURA FOOD to już rozpoznawalny i uznany w branży znak, którym laureaci chwalą się zarówno w kraju, jak i za granicą.

Zgłoszenia przyjmujemy jeszcze do 9 września – jest to termin dostarczenia kompletnej dokumentacji dotyczącej zgłaszanego produktu. Dokumentacja zgłaszanego Produktu powinna być przygotowana w języku polskim, w formie elektronicznej (płyta CD, DVD, karta pamięci, pendrive) i nie może przekraczać 50 Mb. Powinna zostać dostarczona na adres MTŁ pocztą tradycyjną. Dokumentacja nie przekraczająca 10 Mb może być przesłana e-mailem na adres a.szczepaniak@targi.lodz.pl (za potwierdzeniem odbioru).

 Regulamin Konkursu oraz kartę zgłoszenia (.pdf lub .doc) można pobrać z naszej strony internetowej - TUTAJ

Wszystkie produkty zgłoszone do konkursu wezmą udział, już po raz trzeci, w PLEBISCYCIE PUBLICZNOŚCI na najlepszy produkt zgłoszony do Konkursu o Złoty Medal NATURA FOOD 2016.
W terminie 7-9 października 2016 r. będzie można głosować, wypełniając ankietę dostępną na naszym fanpagu na FACEBOOKu.

ZAPRASZAMY!!!

 

Bieżące wydanie czasopisma

W nowym Panie nadają tonu. Monika Walecka odczarowuje stereotyp piekarza, Madame Caramel przewodzi po kulinarnych zakątkach Paryża, a sensorka Renata Januszewska odkrywa smakowe niuanse w czekoladzie. Pań nie brakuje w nowym dziale Rzemiosło Przyszłości, jednak mamy też zacne grono Panów. Sprawdź, kto i co się za tym kryje.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji