...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Sławomir Korczak i pieczywo wiedeńskie - szkolenie

Croissant, brioche, babka i panettone oraz o wiele więcej - oto szkolenie, które znacząco wpłynie na rozwój asortymentu Twojej piekarni i cukierni. Pieczywo wiedeńskie według Sławomira Korczaka w Szkole Artystycznej Wiesława Kuci.

Sławomir Korczak swoją pasję do cukiernictwa i piekarstwa odkrył już we wczesnej młodości. Doświadczenie zdobywał w najlepszych polskich i angielskich restauracjach. Absolwent Akademii Kurta Shellera, finalista World Chocolate Masters 2015. Na stałe osiadł w Meksyku, gdzie miał okazję przygotowywać dania dla ekipy filmowej, podczas zdjęć do filmu Zorro.
Na co dzień prowadzi w Meksyku własną piekarnię rzemieślniczą z europejskimi wypiekami Polska European Bakery&Chocolat.

 


Szkolenie "Pieczywo wiedeńskie" to niepowtarzalna okazja, aby podnieść swoje piekarsko-cukiernicze umiejętności.

Pieczywo wiedeńskie

Prowadzący: Sławomir Korczak

Miejsce: Szkoła Artystyczna Wiesława Kuci

Poziom: zaawansowany

Koszt: 1,400 zł

Data: 5 - 6 lutego 2019

Godz.:  8.00 – 17.00 (wt) i 8.00 – 15.00 (śr)

Program: 


1. Croissant/Pain au Chocolat
2. Wypieki Danish
3. Panettone
4. Babka
5. Conchas
6. Brioche Czekoladowy
7. Brioche z Kumkwatem i Wanilia

Podczas szkolenia organizator zapewnia:

1. stanowiska pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały

2. surowce

3. lunch

4. certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji