...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Słodka konferencja - edycja online

24 stycznia odbędzie się 2. edycja wydarzenia dla branży tortowej. Tym razem bezpłatnie i w przestrzeni wirtualnej.

Zarejestruj się, posłuchaj prelekcji, rozwiń swój słodki biznes i poznaj inne kobiety, które działają w branży! II edycha Słodkiej Konferencji już 24 stycznia. W tym roku organizatorki zapraszają na wydarzenie online. 

Słodka Konferencja to druga edycja jedynego spotkania w Polsce dla osób zajmujących się słodkim biznesem. W czasie forum uczestnicy poznają 4 inspirujące prelegentki, których wystąpienia będą pełne praktycznych porad dotyczących rozwijania autorskich pracowni cukierniczych. Konferencja będzie miejscem wymiany doświadczeń między zaczynającymi swój biznes i tych, którzy chcą go przenieść na kolejny poziom. Uczestnicy dowiedzą się jak pozyskiwać klientów, jak promować swoje produkty i pracownie, jak wykorzystywać social media do budowania swojej marki i jak zarabiać w swoim słodkim biznesie.

 

 

Dlaczego warto wziąć udział?

  • Spędzisz inspirujący dzień wypełniony prelekcjami specjalistów ze słodkiej branży.
  • Poznasz najnowsze trendy biznesowe w obszarze cukiernictwa ze specjalnym nakierowaniem na rozwój firmy dzięki kanałom online
  • Zyskasz szansę na rozmowy z osobami, które robią dokładnie to co TY!

  • Zdobędziesz możliwość nawiązania relacji biznesowych z innymi przedsiębiorcami!

Tym razem, pomysłodawczyni, Ula Stępniak zaprosiła gości z czterech różnych specjalizacji: marketing i sprzedaż (Magdalena Sadowska), prowadzenie konta na Instagramie (Martyna Bliga) oraz fotografia kulinarna (Justyna Porowska). Wystąpi również sama jako prelegentka, mówiąc o rozwoju firmy.

Konferencja odbędzie się w niedzielę 24 stycznia w godzinach 10.00-14.00.

Zarejestruj się już teraz >>> KLIK! 

Bieżące wydanie czasopisma

Pączkowe trendy, karnawał po francusku, włoskie chleby, przegląd firm szkoleniowych!

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji