...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Słodkości z atrakcjami

Alain Ducasse wie jak dogodzić głodnym wrażeń foodies - teraz można spróbować jego kuchni i deserów podczas rejsu na Sekwanie albo dachu muzeum!

Alain Ducasse – znany francuski szef kuchni, odznaczony trzykrotnie trzema gwiazdkami „Michelin”, w czasie wakacji proponuje swoim gościom nie tylko ciekawe doznania kulinarne, ale także turystyczne. Jak choćby kolację statkiem po Sekwanie. Projekt nazywa się „Ducasse sur Seine”, czyli „Ducasse na Sekwanie” i oferuje wycieczkę morską statkiem – restauracją.

 

 

Ten elektryczny statek porusza się tak cicho, że goście mają wrażenie ślizgać się bezszelestnie po słynnej rzece. Podczas dwugodzinnej wycieczki morskiej profesjonalna ekipa zapewnia zaproszonym, starannie przygotowane posiłki, podane z pietyzmem i nutą wyrafinowania. Podziwiać widoki ze statku można także nocą. Taka wyprawa nosi nazwę „Gwieździstej nocy” („Nuit étoilée”). 

 

 

Druga letnia propozycja to kolacja na dachu muzeum „Quai Branly” z widokiem na wieżę Eiffela. Muzeum „Quai Branly” to muzeum pokazujące sztukę kultur spoza Europy. Zostało stworzone z inicjatywy między innymi ówczesnego mera Paryża, a późniejszego prezydenta Francji - Jacques’a Chiraca. Na dachu budynku muzeum znajduje się  restauracja „Les ombres” z fantastycznym widokiem na wspomnianą wieżę Eiffela, której właścicielem od 2017 roku jest Alain Ducasse. 

 

 

Źródło:

Ducasse sur Seine >>> KLIK!

Quai Branly >>> KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Czy można się doktoryzować z słodkości? Jak smakują czekoladki prosto z lodówki? W co warto zainwestować w piekarni i cukierni? Jakie zioła włączyć w swoją produkcję?

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji