...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Primulator Polska, materiał promocyjny

Soft&Sweet Inspiration Day 2025

Jako gospodarze Soft&Sweet Inspiration Day, które odbyło się 4-5 lutego 2025 roku w naszej siedzibie w Łodzi, z dumą możemy powiedzieć, że było to wydarzenie absolutnie wyjątkowe. Po raz pierwszy w takiej formule połączyliśmy technologię urządzeń soft z najwyższej jakości półproduktami.

Swtorzyliśmy inspirującą przestrzeń dla profesjonalistów z branży lodziarskiej, cukierniczej i piekarniczej. To właśnie synergia pomiędzy nami – dystrybutorem zaawansowanego sprzętu – a czołowymi dostawcami produktów pozwoliła uczestnikom na doświadczenie w praktyce, jak nowoczesne rozwiązania mogą usprawnić ich codzienną pracę i otworzyć nowe możliwości biznesowe.



Nowoczesne technologie w służbie jakości
Podczas pokazów zaprezentowaliśmy najnowocześniejsze maszyny Carpigiani, które udowodniły, że produkcja lodów i deserów soft może być jeszcze prostsza, wydajniejsza i bardziej kreatywna. Uczestnicy mogli zobaczyć, jak nasze rozwiązania usprawniają codzienną pracę, pozwalając na tworzenie wyjątkowych produktów, które podbiją serca i podniebienia klientów.

Szczególną wartość tego wydarzenia stanowiło połączenie technologii i surowców, które dostarczyli nasi partnerzy. Debic, Miran, IRCA i Papilart nie tylko zaprezentowali swoje produkty, ale także aktywnie uczestniczyli w pokazach, udowadniając, że odpowiednie komponenty i nowoczesny sprzęt mogą współgrać w doskonałej harmonii, podnosząc jakość i efektywność produkcji.



Smak, jakość i kreatywność – co zademonstrowali nasi partnerzy?
Podczas warsztatów Debic zaprezentował wyjątkowe rozwiązania dla branży HoReCa & Bakery. Dzięki najwyższej jakości produktom mlecznym, uczestnicy mogli zobaczyć, jak uzyskać idealnie kremową konsystencję lodów soft oraz shake’ów. Prezentacja udowodniła, że składniki premium mają kluczowe znaczenie dla końcowego smaku i struktury deserów?.

Firma Miran skupiła się na podstawie każdego dobrego deseru lodowego – waflach. Uczestnicy mogli przetestować różnorodne rodzaje wafli, od klasycznych rożków, przez wafle bezglutenowe, aż po delikatne mini bezy. Prezentowane produkty pokazały, jak odpowiedni dobór wafli wpływa na finalną kompozycję smakową i wizualną deserów?.



IRCA natomiast dostarczyła ogromnej dawki kreatywności, demonstrując szeroką gamę czekolad, kremów i nadzień do lodów i deserów. Wśród prezentowanych rozwiązań znalazły się aksamitne kremy do soft serve, bogate w smaku nadzienia oraz dekoracje czekoladowe, które pozwoliły uczestnikom zobaczyć, jak w prosty sposób można podnieść wartość swoich produktów i wyróżnić się na rynku?.

Z kolei Papilart udowodnił, że estetyka i funkcjonalność opakowań odgrywają kluczową rolę w sprzedaży i prezentacji deserów. Zaprezentowane nowoczesne rozwiązania w zakresie opakowań dla lodów, shake’ów i słodkich wypieków pokazały, że detale mają ogromne znaczenie – nie tylko pod względem ochrony produktu, ale także jego odbioru przez klienta.



Spotkania, rozmowy, inspiracje
Dla nas, jako organizatorów, szczególnie cenne były rozmowy z uczestnikami. Soft&Sweet Inspiration Day po raz pierwszy pokazało, jak ogromny potencjał tkwi w ścisłej współpracy pomiędzy dostawcami sprzętu i surowców, a także w wymianie doświadczeń pomiędzy profesjonalistami z branży. Cieszymy się, że mogliśmy wspólnie z naszymi gośćmi eksplorować nowe pomysły, wymieniać doświadczenia i inspirować się nawzajem.

Czy zobaczymy się za rok?
Zainteresowanie Soft&Sweet Inspiration Day przerosło nasze oczekiwania, co jest dla nas najlepszym dowodem na to, jak ważne są tego typu spotkania. To dopiero początek! Już teraz myślimy o kolejnej edycji, bo jedno jest pewne – innowacje w branży lodziarskiej i cukierniczej nie zwalniają tempa.

Dziękujemy wszystkim uczestnikom i partnerom za wspólnie spędzony czas – do zobaczenia!

Bieżące wydanie czasopisma

Czy tej wiosny raczej postawić na bezcukrowe czy wegańskie cukiernictwo? Jak smakuje chleb na Greenpoincie? W jakiej formie pascha powinna zagościć w witrynie?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji