...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Sowa&Deker – Sweet MasterClass

W dniach 16-17 października 2017, w Hotelu Zamek Ryn**** odbędzie się dwudniowe szkolenie cukiernicze finansowane w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, wyłącznie dla przedsiębiorców i pracowników z województwa warmińsko-mazurskiego.

Szkolenie cukiernicze Sowa&Deker Sweet MasterClass jest pierwszym wydarzeniem realizowanym w ramach projektu 4MA - Qlinarny MasterClass, skierowanego do kucharzy i cukierników oraz właścicieli obiektów gastronomicznych – restauracji, cukierni, bistro i kawiarni.

Szkolenia poprowadzą znani i cenieni mistrzowie cukiernictwa.

Aleksandra Sowa-Trzebińska
Współwłaścicielka sieci Cukierni Sowa, w której odpowiada za zarządzanie produkcją , wprowadzanie nowych smaków i rozwiązań technologicznych. Pasjonatka gastronomi, uwielbia podróżować i poznawać nowe smaki i kulturę danego kraju. Z każdego wyjazdu stara się przywieść nowe i ciekawe pomysły na ciasta i desery. Reprezentowała Polskę na Mistrzostwach Świata Młodych Cukierników w Säo  Paulo w Brazylii. W 2013 roku zajęła I miejsce na Mistrzostwach Polski w Lodziarstwie i brązowy medal na Mistrzostwach Świata Coppa del Mondo della Gelateria. Współorganizowała Międzynarodowy Konkurs Kulinarny „Trendy Chef”. Współprowadzi program „Nożem i Widelcem” w regionalnej TVP. Organizatorka prestiżowych warsztatów cukierniczych.

TEMATYKA SZKOLEŃ Aleksandry Sowy-Trzebińskiej:
Zdrowe desery i ciasta z użyciem mąki graham, razowej i nasion
Intermezzo wzmagające apetyt, oczyszczające kubki smakowe
Zastosowanie warzyw w ciastach i deserach
Slodkie bufety (6 propozycji minideserów)

 

Tomasz Deker
Mistrz cukiernictwa, założyciel i współwłaściciel sieci cukierni T. Deker Patissier & Chocolatier, członek Fundacji Klub Szefów Kuchni. Właściciel marki lodów rzemieślniczych Christian Mads. Na antenie Kuchni+ prowadzi autorski program "Desery Dekera". Doświadczenie zawodowe zdobywał w rodzinnym Poznaniu oraz we Francji, w Belgii, Hiszpanii i we Włoszech. Juror licznych konkursów (m.in.Martlell, Bocuse dOr, Arte Culinaria Italia), organizator Mistrzostw Cukierniczych Best Pastry Chef , reprezentant kraju w międzynarodowych zawodach kulinarnych (m.in. Culinary Wold Cup). Współpracuje z magazynami o tematyce kulinarnej ("KUKBUK","Palce lizać", "Food & Friends", "Food Service", "Poradnik Restauratora"), a widzowie znają go z programów takich jak "Polski turniej wypieków", "Kawa czy herbata?" i "Pytanie na śniadanie". Wykłada na Łódzkim ASP na kierunku Projektowanie Kulinariów. Założyciel Fundacji Instytutu Rozwoju Sztuki Kulinarnej.

TEMATYKA SZKOLEŃ Tomasza Dekera:
Praliny i trufle czekoladowe
Desery lodowe i semifredo
Desery restauracyjne z wykorzystaniem elementów dekoracyjnych z czekolady, ciasta waflowego, tiule karmelowe

 

W ramach szkolenia, wszystkim uczestnikom zagwarantowany zostaje nocleg wraz z wyżywieniem. Uczestnicy otrzymają także fartuchy ochronne, materiały dydaktyczne oraz certyfikaty ukończenia szkolenia

Skontaktuj się z nami:
tel. 608 835 901
e-mail: Qlinarny.MasterClass@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/Qlinarny.MasterClass/

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji