Z myślą o naszych czytelnikach przygotowaliśmy nową promocję na fachowe opracowanie! Książka „Odroczony rozrost. Technologia w piekarni” dostępna będzie w czerwcu w wyjątkowej promocyjnej cenie. Jedyne 59zł! Promocja trwa od 01.06 br do 07.06 br.
Podobne artykuły
Kupon przedświąteczny IBISStowarzyszenie Manufaktur Cukierniczych - na pomoc małym przedsiębiorstwomZaskakujące eliminacje w Wielkopolsce„Odroczony rozrost. Technologia w piekarni” pod redakcją naukową Hansa Hubera zawiera szczegółowe informacje o technologii opóźnionego rozrostu ciasta z zastosowaniem chłodnictwa. Dostępna jest również kontynuacja poradnika pod tytułem „Chłodnictwo. Technologia w Piekarni” red. nauk. Klausa Löche. Książka m.in.: prezentuje technologie chłodnicze w piekarstwie, a także fizyczno-przyrodnicze podstawy chłodzenia i mrożenia produktów spożywczych. Są to dwa fachowe opracowania dla branży piekarniczej. Niezbędniki napisane z myślą o właścicielach piekarń i cukierni oraz technologach.
Promocja trwa od 01.06 br do 07.06 br.
Kupując pojedynczo:
- „Odroczony rozrost. Technologia w piekarni” oszczędzasz 20,90zł.
Cena katalogowa książki to 79,90zł, dotychczas w Mistrzu Branży 65zł. TERAZ 59zł
- "Chłodnictwo. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 99zł, w Mistrzu Branży 80zł
W dwupaku opłaca się bardziej!
Kupując w zestawie „Odroczony rozrost. Technologia w piekarni” oraz „Chłodnictwo. Technologia w piekarni” oszczędzasz 30,90zł.
Katalogowa cena kompletu 159,90zł, dotychczas w Mistrzu Branży 145zł. TERAZ 129zł
Polecamy również:
- „Opracowanie etykiet zgodnie z aktualnymi wymaganiami przepisów prawnych” autorstwa Wioletty Bogusz-Kaliś, dzięki któremu dowiesz się jak profesjonalnie zaprojektować etykietę. Cena 39zł (dla prenumeratorów „Mistrza Branży” 29zł).
- Prenumeratę „Mistrza Branży” czasopisma dla piekarzy, cukierników i lodziarzy Cena:149zł za 10 wydań
Zamówienia:
e-mail: prenumerata@mistrzbranzy.pl
tel: 881 610 660