...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Spotkanie Piekarzy i Cukierników Śląskich

Serdecznie zapraszamy na „Spotkanie Piekarzy i Cukierników Śląskich”, które odbędzie się w dniach 11-12.02.2017, Hotel „Jaskółka”, ul. Zdrojowa 10, Ustroń Śląski

Program spotkania:

Sobota:
11:30 – 14:00 Zakwaterowanie. W holu hotelu, prezentacje firm. Zapisy na konsultacje kosmetyczne i makijaż: kosmetyka barbara stępień (gabinety kosmetyczne w Cieszynie i Katowicach)
 
Wykłady przy kawie i ciastku:
14:30 „Nie trujmy naszych dzieci – czysta etykieta” - Bogusław Tatarczyk i Tomasz Miś.
 
14:50 „ Umowy zlecenie – szansą czy ryzykiem” – ekspert prawa pracy Adrianna Głuchowska  
 
15:10 „Korzyści płynące z przeniesienia działalności gospodarczej lub jej częsci do Republiki Czeskiej” – Kancelaria Adwokacka Hajduk & partners s.R.O., Jakub Hildebrand.
 
15:25 „Wariacje podatkowe – zmiany, zmiany, zmiany” – specjalista z zakresu kontroli podatkowej.
 
15:40 Przedstawienie sponsorów spotkania i zaproszonych gości:
Polmarkus, Savpol, Lesaffre Polska, Zeelandia, Baker, Modena, Clevro, Martin Braun, Zentis, Csm Polska, Espiga, Backaldrin, Kruszwica
 
16:30 Chata grillowa – spotkanie integracyjne przy muzyce góralskiej  
(Grzane wino, kiełbasa z rusztu)
 
18:00 – 20:00 Czas wolny. Przygotowanie do kolacji. Hotel oferuje spa.
Porady kosmetyczne, prezentacja produktów kosmetycznych oraz profesjonalne makijaże w wykonaniu kosmetyka barbara stępień.
 
20:00 Do uroczystej kolacji przygrywa zespół „kolektyw”
Całość artystyczną koordynuje i prowadzi znakomity wodzirej – Mirosław Kańtor.
Niespodzianka artystyczna: Mirosław Elimer vel Czesław Niemen i Fredi Merkury
(Kolacja: przystawka, obiad, bufet szwedzki, owoce, 1/2 wódki na parę, deser, dwa gorące dania, napoje bez ograniczeń. Tańce do rana.
 
Niedziela:
08:00 – 11:00 Śniadanie
 
11:15 Wyjazd na równicę autokarem. Piękne widoki i przyjazna atmosfera. Gratis!
 
14:00 Obiad dla chętnych cena ok. 50 zł za osobę (zgłoszenia w recepcji)
 
16:00 Zakończenie  

Cena: 300 złotych od osoby
Prosimy o potwierdzenie do 15.01.2017

Komitet organizacyjny:
Król Wioletta: 601-171-344
Brzęczek Wanda: 604-090-900

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji