...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Kruszwica, materiał promocyjny

„Spotkanie z Mistrzem” już po raz czwarty

Zbudował ścianę z czekolady. A nawet dwie, bo pierwsza została błyskawicznie zjedzona... podczas artystycznych targów Arte Fiera we Włoszech. Stworzył ważący blisko 100 kg ruchomy tort z klepsydrą na szczycie, przedstawiający "czas i nieskończoność". Czym zaskoczy Francesco Elmi podczas swojej wizyty w Polsce, 10 września?

Włoski mistrz cukierniczy przyjeżdża do Polski na zaproszenie Akademii Mistrza. Uczestnikom szkolenia nie tylko zdradzi swoje tajne receptury i techniki pracy, ale przede wszystkim podzieli się z nimi swoim wieloletnim doświadczeniem zawodowym, zdobywanym na całym świecie.


Imprezy z cyklu „Spotkanie z Mistrzem” już na stałe wrosły w kalendarz najważniejszych wydarzeń branżowych w kraju. Coraz większą renomę zawdzięczają kolejnym odwiedzającym Polskę gwiazdom. - Jednym z najważniejszych celów Akademii Mistrza od początku było inspirowanie cukierników i przybliżanie im światowych trendów - mówi Katarzyna Noga, szefowa działu marketingu Kruszwicy i jedna z założycielek akademii. - „Spotkanie z Mistrzem” to wydarzenie, które doskonale wpisuje się w naszą misję. Zapraszamy do kraju największe sławy światowego cukiernictwa, które mają ogromną wiedzę i doświadczenie, ale przede wszystkim - ogromną pasję i niesłabnący entuzjazm, którymi potrafią wspaniale zarażać innych.

Podczas wcześniejszych edycji wydarzenia, Polskę odwiedziły takie sławy, jak Leonardo di Carlo, Walter Vogt i Jordi Bordas. - Wszyscy byli niesamowici, a spotkania z nimi bez żadnej przesady można nazwać prawdziwymi ucztami dla ducha i oczywiście podniebienia. Wysoko zawiesili poprzeczkę, ale nie mam wątpliwości, że pokaz Francesco Elmiego - prawdziwego pasjonata cukiernictwa i wielkiego łasucha, będzie nie mniej spektakularnym wydarzeniem, które odbije się echem po całej cukierniczej Polsce - mówi Katarzyna Noga.

Tegoroczne „Spotkanie z Mistrzem” odbędzie się 10 września w Józefowie pod Warszawą. Gwiazdą pokazu będzie pochodzący z Florencji Francesco Elmi - członek Akademii Włoskich Mistrzów Cukiernictwa, gwiazda kulinarnych programów telewizyjnych, wykładowca na Carpigiani Gelato University i twórca słynnej włoskiej cukierni "Regina di Quadri".

 



 „Spotkanie z mistrzem”

Bieżące wydanie czasopisma

W najnowszym wydaniu – jak to na wigilijnym stole – przeplata się mnóstwo słodkości wraz z wytrawnymi akcentami. Zachwycamy się pięknymi opakowaniami, uczymy efektywnej sprzedaży i wsłuchujemy się w to, co kucharze mają do powiedzenia cukiernikom.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji