Torty obrotowe, lody bezglutenowe i proteinowe, smakołyki orzechowe bez alergenów i zjawiskowe desery - oto powody, dla których warto odwiedzić Strefę Mistrza Branży podczas SweetTARGów 2017! Czekamy na Was już 25 marca!
Jak co roku nasza redakcja przygotowuje dla Was świeżą dostawę nowinek oraz inspiracji z słodkiej branży. Podczas VIII edycji SweetTARGów będziemy serwować zdrowe lody, zjawiskowe desery i dekorować torty! Ponadto zatroszczymy się o przyszłość polskiego cukiernictwa i piekarstwa, organizując warsztaty Młodego Przedsiębiorcy. Zapraszamy do zapoznania się z szczegółowym rozkładem pokazów oraz poznania sylwetek zaproszonych mistrzów.
Sobota
10.30-11.30 – Torty obrotowe dekorowane śmietaną i żelem
Wiesław Kucia, Modecor Master Cake
11.45-12.45 – Lodowe nowinki prosto z Rimini – lody bezglutenowe
Sławomir Szewczyk, Sempre
13.00-14.00 – Lody proteinowe o podwójnej zawartości protein i obniżonej o 50% zawartości tłuszczu
Botturi Roberto, Comprital
14.15-15.15 Nadzienie o smaku orzechowym bez składników alergennych. Jak przygotować pyszny deser – o sile deserowego wizerunku - Marek Przybyła, Kandy
Niedziela
Strefa sugarcraftingu z Kinga Jakimowicz
13.00-14.00 – Torty obrotowe obrotowe dekorowane śmietaną i żelem
Wiesław Kucia, Modecor Master Cake
Poniedziałek
10.00-13.00 - Warsztaty dla Młodego Przedsiębiorcy
Alina Śmiłowska
13.30-14.30 – Nadzienie o smaku orzechowym bez składników alergennych. Jak przygotować pyszny deser – o sile deserowego wizerunku
Marek Przybyła, Kandy
14.45–15.45 Lody rzemieślnicze – sposób na całoroczny biznes
Sławomir Szewczyk, Sempre