...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Strefa Mistrza Branży pełna słodkich inspiracji - SweetTARGi 2017

Torty obrotowe, lody bezglutenowe i proteinowe, smakołyki orzechowe bez alergenów i zjawiskowe desery - oto powody, dla których warto odwiedzić Strefę Mistrza Branży podczas SweetTARGów 2017! Czekamy na Was już 25 marca!

 Jak co roku nasza redakcja przygotowuje dla Was świeżą dostawę nowinek oraz inspiracji z słodkiej branży. Podczas VIII edycji SweetTARGów będziemy serwować zdrowe lody, zjawiskowe desery i dekorować torty! Ponadto zatroszczymy się o przyszłość polskiego cukiernictwa i piekarstwa, organizując warsztaty Młodego Przedsiębiorcy. Zapraszamy do zapoznania się z szczegółowym rozkładem pokazów oraz poznania sylwetek zaproszonych mistrzów. 

Sobota

10.30-11.30 – Torty obrotowe dekorowane śmietaną i żelem

Wiesław Kucia, Modecor Master Cake

11.45-12.45 – Lodowe nowinki prosto z Rimini – lody bezglutenowe 

Sławomir Szewczyk, Sempre

13.00-14.00 – Lody proteinowe o podwójnej zawartości protein i obniżonej o 50% zawartości tłuszczu

Botturi Roberto,  Comprital

14.15-15.15 Nadzienie o smaku orzechowym bez składników alergennych. Jak przygotować pyszny deser – o sile deserowego wizerunku - Marek Przybyła, Kandy

 

 

Wiesław Kucia, (Modecor)

Sławomir Szewczyk (Sempre).

Roberto Botturi (Comprital).

 

Niedziela

Strefa sugarcraftingu z Kinga Jakimowicz

13.00-14.00 – Torty obrotowe obrotowe dekorowane śmietaną i żelem

Wiesław Kucia, Modecor Master Cake

 

Kinga Jakimowicz, organizatorka Cake Festival Poland.

 

Poniedziałek

10.00-13.00 - Warsztaty dla Młodego Przedsiębiorcy 

Alina Śmiłowska

13.30-14.30 – Nadzienie o smaku orzechowym bez składników alergennych. Jak przygotować pyszny deser – o sile deserowego wizerunku

Marek Przybyła, Kandy

14.45–15.45  Lody rzemieślnicze – sposób na całoroczny biznes

Sławomir Szewczyk, Sempre

 

 

Alina Śmiłowska, Kreator Biznesu

Marek Przybyła (Kandy).

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji