...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Strony pełne czekoladowych inspiracji - COOK BOOK Barbara Luijckx

Receptury, aranżacje i dekoracje. Wszystko zaś czekoladowe! Oto, co skrywa publikacja Barbara Luijckx - czekoladowy COOK BOOK

Barbara Luijckx to nie tylko piękne dekoracje z czekolady marki Barbara Decor oraz Akademia Umiejętności Inspiracja. Właśnie ukazała się wyjątkowa publikacja pełna receptur i inspiracji do samodzielnej pracy.

 

 

Czekoladowy COOK-BOOK firmy Barbara Luijckx jest przewodnikiem po produktach stanowiących ofertę marki Barima Artisanal. Zawartość tej publikacji obejmuje receptury wskazujące liczne możliwości ich zastosowania. Odkrywa przed czytelnikiem świat cukierniczych doświadczeń i prezentuje fachową wiedzą technologów marki zdobytą w ciągu wieloletniej praktyki. Różnorodność oferty surowcowej pozwoliła autorom wykreować i stworzyć przepisy oraz aranżacje zamykające się w sferze doznań estetycznych i przede wszystkim smakowych. To właśnie one otwierają rynek klientów poszukujących dobrych produktów. W myśl zasady rzetelnej jakości czytelnicy znajdą w książce inspirujące pomysły mogące posłużyć w rozwiązywaniu problemów wynikających z codziennych zadań.

Tak więc - przyjemnej lektury i do zobaczenia już niebawem w Akademii Umiejętności Inspiracja!


Więcej informacji >>> KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

W najnowszym wydaniu stawiamy na B-Concept Jordiego Bordasa oraz stare koncepty na zero waste w nowoczesnej piekarni i cukierni. Odkrywamy siłę social mediów z Szymonem Czerwińskim, a także szukamy najlepszych blach i form...

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji