...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Strony pełne czekoladowych inspiracji - COOK-BOOK Barbara Luijckx

Receptury, aranżacje i dekoracje. Wszystko zaś czekoladowe! Oto, co skrywa publikacja Barbara Luijckx - czekoladowy COOK- BOOK

Barbara Luijckx to nie tylko piękne dekoracje z czekolady marki Barbara Decor oraz Akademia Umiejętności Inspiracja. Właśnie ukazała się wyjątkowa publikacja pełna receptur i inspiracji do samodzielnej pracy.

 

 

Czekoladowy COOK-BOOK firmy Barbara Luijckx jest przewodnikiem po produktach stanowiących ofertę marki Barima Artisanal. Zawartość tej publikacji obejmuje receptury wskazujące liczne możliwości ich zastosowania. Odkrywa przed czytelnikiem świat cukierniczych doświadczeń i prezentuje fachową wiedzę technologów marki zdobytą w ciągu wieloletniej praktyki. Różnorodność oferty surowcowej pozwoliła autorom wykreować i stworzyć przepisy oraz aranżacje zamykające się w sferze doznań estetycznych i przede wszystkim smakowych. To właśnie one otwierają rynek klientów poszukujących dobrych produktów. W myśl zasady rzetelnej jakości czytelnicy znajdą w książce inspirujące pomysły mogące posłużyć w rozwiązywaniu problemów wynikających z codziennych zadań.

Mistrz Branży: Jak zrodził się pomysł na publikację?

Barbara Borowicz (założycielka firmy, dyrektor ds. marketingu): Dwa lata temu podjęliśmy w zespole marketingowym pierwsze rozmowy dotyczące nowego sposobu wypromowania marki Barima Artisanal. Bardzo zależało nam na takiej formie katalogu, aby w klarowny sposób przybliżył cukiernikom produkty i wskazał drogę do ich użycia. Rzetelność opracowania oraz świadomość, że dotykamy warsztatu pracy cukiernika była dla nas szczególnym wyzwaniem i zobowiązaniem wobec środowiska.

Jak wyglądały prace nad książką?

Nasi technolodzy i doradcy opracowali wszystkie receptury i aranże. To oni wskazali sposób połączenia dobrych smaków z estetyczna aranżacją. Nad publikacją pracował także cały zespół marketingowy firmy, profesjonalne studio fotograficzne oraz agencja reklamowa obsługująca naszą firmę.

 

 Barima Artisanal deser magiczna kula

Do kogo kierowana jest zawartość publikacji, czyli jaki jest poziom trudności prezentowanych receptur?

Publikacja jest głównie przeznaczona  dla rynku profesjonalistów i jego hobbystów. W czekoladowym cook-book-u zawarliśmy taki poziom trudności, aby każdy, kto zajmuje się sztuką cukierniczą mógł sobie poradzić z recepturami. Na tym chyba polega uniwersalna przydatność katalogu. Szeroki asortyment produktów z oferty Barima Artisanal pozwala na zastosowanie wielu technik pracy z czekoladą i nie tylko.

Czy znajdziemy również zróżnicowaną tematykę na czekoladowe smakołyki na różne okazje?

Tematyka katalogu jest zróżnicowana i opiera się na sposobach produkcji ciast, deserów i pralin. Dookoła tych tematów krążą wszystkie receptury. Asortyment dekoracji Barbara Decor gra główną rolę w aranżacjach, jednak katalog Barima Artisanal Czekoladowy Cook- Book to głównie receptury  i szeroko rozumiany warsztat cukierniczy.

 

Barima Artisanal tarta różana pistacja 

A jakie są trendy czekoladowych dekoracji na trwający już sezon jesienno-zimowy?

Motywy organiczne, koszyczki czekoladowe, delikatne liście, sprężynki, kulki, bierki - wszystko to tworzy doskonałą paletę wzorów i kolorów pozwalających na kreowanie ciekawych aranżacji. Właśnie takie propozycje znajdą Państwo w porfolio dekoracji czekoaldowych marki Barbara Decor. 

 

Więcej informacji >>> KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji