...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Styl angielski z Igą Sarzyńską – nowy harmonogram szkoleń Modecor

14 kwietnia br. Iga Sarzyńska – nowa Ambasador firmy Modecor w Polsce – zaczęła cykl szkoleń w dekorowaniu tortów w stylu angielskim. Kursy podstawowy i zaawansowane dla cukierników będą organizowane w 7 miastach Polski. Sprawdź terminy i miejsca profesjonalnych szkoleń.

Firma Modecor zaplanowała 17 szkoleń dla cukierników u swoich stałych dystrybutorów: Art Decor, Global, Hokus, Nestor, Sempre, Sweet Decor oraz Polmarkus. Szkolenia obejmują kurs podstawowy lub zaawansowany. W tajniki dekorowania w stylu angielskim z zastosowaniem wysokiej jakości produktów włoskiej firmy będzie wprowadzać mistrzyni cukierniczej kreacji Iga Sarzyńska, dobrze znana z tworzenia artystycznych tortów i ciasteczek (w 2013 r. zwyciężyła w konkursie Wystawa Tortów Okolicznościowych Expo Sweet).

Kurs podstawowy: nauka tworzenia 3-piętrowego tortu w stylu angielskim, barwienie masy cukrowej, tworzenie koronek przy użyciu Sweet Lace, dekoracje wypukłe z użyciem specjalnych form oraz proste, ale piękne ręcznie robione kwiaty.

Dla kogo? dla cukierników, którzy chcą poznać styl angielski lub poznać nowe kreatywne dekoracje

Projekt tortu, na którym uczestnicy kursu podstawowego będą ćwiczyli dekoracje w stylu angielskim

Kurs zaawansowany: poznanie podstawowych zasad modelowania figurek 3D z masy Lace Express, użycie wyciskacza do masy cukrowej, tworzenie efektu drewna na masie cukrowej i poznawanie sekretów barwienia przy użyciu barwników żelowych i pudrowych.

Dla kogo? dla profesjonalistów pragnących zaimponować klientom ręcznie robionymi figurkami 3D

Ten tort to "poligon" dla uczestników kursu zaawansowanego Modecor


Kalendarz szkoleń 2015 r.

KWIECIEŃ

14 kwietnia – Sempre, Pruszków
21 kwietnia – Polmarkus, Pyskowice
28 kwietnia – Sweet Decor, Tarnowskie Góry

MAJ

5 maja – Hokus, Kraków
12 maja – Global, Łódź
19 maja – Sweet Decor, Tarnowskie Góry

LIPIEC

14 lipca – Art Decor, Stargard Szczeciński
21 lipca
– Sweet Decor, Tarnowskie Góry

SIERPIEŃ

25 sierpnia – Polmarkus, Pyskowice

WRZESIEŃ

15 września – Sempre, Pruszków
22 września – Nestor, Grudziądz
29 września – Global, Łódź

PAŹDZIERNIK

6 października – Nestor, Grudziądz
14 października – Global, Łódź
27 października – Sweet Decor, Tarnowskie Góry

LISTOPAD

3 listopada – Global, Łódź
17 listopada – Hokus, Kraków

 

Wszystkich zainteresowanych szkoleniami prosimy kontaktować się z przedstawicielami firmy Modecor: Maciejem Pietrasem lub Wiesławem Kucią.

Szkolenia w firmach: Hokus, Sweet Decor oraz Polmarkus - Maciej Pietras, tel. 604 615 336, e-mail: maciej.pietras@modecor.it

Szkolenia w firmach: Art Decor, Global, Nestor, Sempre: Wiesław Kucia, tel. 501 550 071, e-mail: wieslaw.kucia@modecor.it

 

 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Oddajemy w Wasze ręce najnowszy numer, mocno pachnący świeżym chlebem rodem z San Francisco. Jest też o cieście parzonym, lodach w słoiku i tortach, które zbliżają do siebie ludzi.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji