...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

"Sweet Devotion" - cukiernictwo wypiekowe - szkolenie z Danielem Alvarezem

Topowy hiszpański mistrz ciast pieczonych i nowoczesnego cukiernictwa już w listopadzie w Polsce! Zapisz się na szkolenie i poznaj techniki, receptury i filozofię wypiekania Daniela Alvareza.

Już w listopadzie w Ashanti School wyjątkowe spotkanie z hiszpańską gwiazdą cukiernictwa, autorem książki "Sweet Devotion" Danielem Alvarezem - laureatem wielu konkursów cukierniczych: m.in. Les Croquembouches w Paryżu, Best Pastry Chef of Spain 1999, zdobywcą Złotego Medalu mistrzostw Euro American Pastry 2000 i członkiem hiszpańskiej drużyny Pucharu Świata w 2005 i 2007 roku. Jego mille feuille, croissant i panettone zdążyły już obrosnąć legendą nie tylko wśród klientów odwiedzających jego cukiernię DALUA w Hiszpanii, ale także przez profesjonalistów i pasjonatów cukiernictwa z całego świata, którzy licznie przyjeżdżają na jego kursy.

 

 

Podczas 3 dni zaawansowanego szkolenia praktycznego uczestnicy zgłębią tajniki wypieku:

• panettone

• brioche

• bostock

• kouglof

• croissantów

• odwróconego ciasta francuskiego

• donutów

• kouign amann - bretońskiego ciasta maślanego

 

 

Data: 4-6 listopada 2019

Cena: 2900

Adres: Szkoła Ashanti, ul. Sienkiewicza 82/84, 90-318 Łódź

Uwaga! Liczba miejsc ograniczona!

Zapisy na szkolenie: www.ashanti.pl/szkolenia

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji