...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AM, materiał promocyjny

Szkolenia z Sempre, zadzwoń i zarezerwuj miejsce

Na terenie firmy Sempre organizowane są pokazy, warsztaty oraz szkolenia - lodziarskie, cukiernicze i czekoladowe. Zapraszamy najbliższe szkolenie już 20 sierpnia.

 

  • 20 sierpień ,,Praliny i trufle-czyli wszytko co powinieneś wiedzieć o czekoladzie" Joanna Olszewska Sempre, koszt 300 zł brutto, bądź zakupy na sklepie on-line za 380 zł brutto wtedy szkolenie gratis,  10:00-16:00
  • 13 wrzesień szkolenie produktowe ,,Wykorzystanie marcepanu w cukiernictwie" szkolenie bezpłatne, max 15 osób decyduje kolejność zgłoszeń, prowadzący technolog Lubeca Germany, 10:00-15:30
  • 17 wrzesień ,,Dekoracje z lukru królewskiego" Beata Prusak Pierniczki Do Zadań Specjalnych, koszt 550 zł brutto w tym materiały o wartości 150 zł, 9:00-17:00
  • 20 wrzesień ,,Techniki pracy z Izomaltem" Wiesław Kucia Modecor

 

Istnieje możliwość indywidualnych szkoleń:

  • ,,Otwieram lodziarnię-warsztaty przegotowywania lodów rzemieślniczych", wycena indywidualna. Prowadzący Sławomir Szewczyk bądź Krzysztof Smoleń
  • ,,Mobilny punkt z lodami",  wycena indywidualna. Prowadzący Sławomir Szewczyk bądź Krzysztof Smoleń

 

Gwarantujemy: fachowe doradztwo, warsztaty, konferencje, wdrożenia.

Posiadamy: najwyższej jakości surowce dla cukierni i lodziarni, sklep z dekoracjami cukierniczymi i drobnym sprzętem produkcyjnym

Serdecznie zapraszamy

Informacje i zapisy: szkolenia@sempreinfo.pl, tel: 532 403 425

www.sempreinfo.pl

www.cukieteria.pl


 

 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji