...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Sztuka dobrej sprzedaży - szkolenie

Nie jest łatwo upiec i udekorować tort. Ale dopiero prawdziwą sztuką jest go dobrze sprzedać! Jak? Tego dowiecie się podczas szkolenia Marty Mężyńskiej! Zapraszamy!

Piękny i smaczny tort to nie wszystko. Mimo, że poziom sugarcraftingu w Polsce w oszałamiającym tempie wzrasta to jednak wielu pasjonatów dekorowania tortów ma problem z szeroko pojętym marketingiem sprzedażowym.

 

 

Jakie są realne koszty produkcji tortu artystycznego? Jak wycenić swoją pracę? Jak ocenić rynek i trafić do określonego typu klienta? Gdzie i jak reklamować swoje usługi ? W jaki sposób budować wizerunek firmy i funkcjonować w mediach społecznościowych? W pierwszym odczuciu zagadnienia wydają się banalne. Nic bardziej mylnego! Jak pokazuje rynek mało która pracownia tortów czy dekorator planujący słodki biznes potrafi odpowiednio wycenić swój produkt. Ceny tortów artystycznych często są absurdalnie niskie, ba, czasami nawet ich ceny graniczą z kosztami produkcji. A to w efekcie psuje cały rynek.

 

 

 

Powyższe zagadnienia zostaną poruszone na jedynym w Polsce cyklu szkoleń marketingowych , które poprowadzi Marta Mężyńska, właścicielka Pracowni tortów i muffin artystycznych Nocne pieczeniePonadto na szkoleniu zostaną poruszone kwestie konstrukcji umów weselnych, organizacji weselnych candy barów, otwarcia autorskiej pracowni tortów (wymogi sanepidu, obniżenie kosztów dostosowania lokalu itp.).

 

 

Termin szkolenia: 26.03

Miejsce: Katowice

Koszt: 650 zł brutto

Zapisy: napisz na Nocne pieczenie lub telefonicznie 796 27 47 44

 

Bieżące wydanie czasopisma

Oddajemy w Wasze ręce najnowszy numer, mocno pachnący świeżym chlebem rodem z San Francisco. Jest też o cieście parzonym, lodach w słoiku i tortach, które zbliżają do siebie ludzi.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji