...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Targi BIOEXPO Warsaw rosną w siłę!

3B – Branżowo, Biznesowo, Bezpiecznie - oto pod jakim szyldem odbędzie się druga edycja targów BIOEXPO 8 – 10 października 2020.

Druga edycja największych targów dla branży BIO w Polsce odbędzie się w terminie 8 – 10 października 2020 roku w PTAK WARSAW EXPO. Swój udział w Międzynarodowych Targi Żywności i Produktów Ekologicznych BIOEXPO Warsaw potwierdziło blisko 250 wystawców z  Polski i zagranicy oferujących szeroką gamę ciekawych produktów i rozwiązań,a wszystko to w jakości BIO, EKO, ORGANIC i naturalnej, FAIRTRADE, DEMETER.

Impreza ma charakter stricte biznesowy, na co organizatorzy kładą największy nacisk. Wśród odwiedzających można wyróżnić duże sieci handlowe oraz sieci FMCG, hurtownie i sklepy specjalistyczne, jak również przedstawicieli sektora HoReCa, zielarni, aptek czy drogerii.

 


PTAK Warsaw Expo spełnia najwyższe standardy bezpieczeństwa przewidziane dla organizatorów wydarzeń targowych. Jako jedyny obiekt w Polsce, dysponuje powierzchnią ekspozycyjną pozwalającą na jednoczesne uczestnictwo w targach nawet 57 tys. osób dziennie (przy zachowaniu zalecanej przestrzeni 2,5 m2/os.). Wszystkie nasze hale wyposażone są w zaawansowane systemy wentylacji dzięki temu tylko nasz obiekt jest w stanie utrzymać wymagania dotyczące bezpieczeństwa bez uszczerbku dla jakości imprezy, liczby wystawców i odwiedzających. Naszym obowiązkiem jest zapewnienie ochrony zdrowia wystawcom i uczestnikom BIOEXPO Warsaw tak aby targi były bezpieczną formą spotkań - dodaje Agata Szczepaniak.

Na czas trwania targów BIOEXPO Warsaw zaplanowano również dodatkowe atrakcje i wydarzenia towarzyszące - odbędzie się m.in. II edycja Kongresu BIOEXPO, Strefa Nowości wraz z Plebiscytem Publiczności na najlepszy produkt prezentowany podczas targów.

 


Szczegółowe informacje o wydarzeniu, a także materiały z poprzedniej edycji imprezy znajdą się na stronie internetowej www.bioexpo.pl

Partnerem głównym targów został Lidl Polska. Targi wspierają również: międzynarodowa organizacja IFOAM EU, Polska Izba Żywności Ekologicznej, Demeter-Polska Fair Trade, Ekołan, Ekoland, Związek Zawodowy Rolników Ekologicznych św. Franciszka, PIO, Polska Ekologia oraz redakcje branżowych czasopism Biokurier.pl i Ekodostawcy oraz mi.in. media Szef Kuchni, OrganicLeaf, Gotuj w Stylu Eko i GO! Organic.

Bieżące wydanie czasopisma

Lekko i kolorowo - jesień z nowym Mistrzem Branży. Niebieski chleb, czarna beza, czekoladowa anatomia i desery ze szczawiem - to tylko niektóre smaczki, które znajdziecie na łamach jesiennego wydania.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji