...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Torty i praliny z Tomaszem Dekerem – warsztaty

14 maja br. mistrz cukiernictwa Tomasz Deker poprowadzi warsztaty „Torty i praliny”. Ponad 4-godzinne spotkanie dla profesjonalistów kucharzy i cukierników odbędzie się w Studio Kulinarnym Look&Cook w Zielonej Górze.

Jak się uczyć i rozwijać umiejętności cukiernicze, to tylko pod okiem najlepszych specjalistów. Jak zaskakiwać konsumentów restauracji czy cukierni, to tylko wysmakowanymi produktami. Już wkrótce w Zielonej Górze odbędą się warsztaty cukiernicze, które spełnią oba te warunki.

Autorskie warsztaty z tworzenia tortów i pralin poprowadzi Tomasz Deker – doskonale znany mistrz cukiernictwa, współwłaściciel sieci cukierni T. Deker Patissier & Chocolatier, który w 2012 r. zdobył brązowy medal razem z Kulinarną Kadrą Polski na Olimpiadzie Kulinarnej w Erfurcie.

W zielonogórskim Studio Kulinarnym Look&Cook zaprezentuje:
Tort Savor of nature: Ocoa /rokitnik/orzechowa financier/maldon,
Praliny /słony karmel /marakuja /karmelizowana biała czekolada, orzech macadamia
Solony krem karmelowy /kawa /whisky
French eclairs

Warsztaty zaplanowano dla 12-osobowej grupy.

Wkrótce w Zielonej Górze mistrz cukiernictwa Tomasz Deker poprowadzi autorskie warsztaty z tworzenia tortów, pralin i francuskich eklerów

Zapraszamy!

***

Data i miejsce: 14 maja br., godz. 12.00, Studio Kulinarne Look&Cook, ul. Lotników 6, 65-138 Zielona Góra
Czas trwania warsztatów: 4,5 godz.
Cena: 399 zł
Ogranizator: Studio Kulinarne Look&Cook

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji