...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Ukraiński lider cukierniczy w Polsce

Cukiernia Vatsak Confectionery House od 20 lat działa prężnie na Ukrainie. Teraz marka otworzyła się na rynek polski. Czy w naszym kraju okaże się równie wielkim fenomenem?

Cukiernia Vatsak Confectionery House rozpoczęła swoją historię 1 marca 2001 roku jako firma rodzinna, w małym miasteczku na Ukrainie. Zakład stopniowo rozrastał się do rozmiarów pełnoprawnej fabryki cukierniczej, wyposażonej w najnowsze technologie i własną sieć markowych sklepów. Sieć sklepów liczy obecnie ponad 1000 sklepów w całym kraju. Na Ukrainie powierzchnia produkcyjna przekracza obecnie 15 000 metrów kwadratowych. Cukiernia posiada również własną flotę samochodową. Dzięki temu dostawa produktów następuje jak najszybciej, a produkty zachowują świeżość. Cukiernia stworzyła ponad 4000 tysięcy miejsc pracy. A liczba ta stale rośnie.

 


Produkty cukierni Vatsak różnią się od innych zarówno klasycznymi, sprawdzonymi przez lata recepturami, jak i nieustannie wprowadzanymi własnymi autorskimi opracowaniami. Receptury oraz projekty ciast i wypieków są autorskimi  mistrzów zatrudnionych w firmie. W ofercie ponad 50 rodzajów tortów z klasycznym bezowym tortem "Kijów" na czele. Cukiernia ma zamiar zachęcić naszych rodaków kobnkurencyjnymi cenami oraz słodkościami typowo ukraińskimi, które moga stanowić ciekawe urozmaicenie dla Polaków. 

 


Decyzja o wejściu na rynek Polski, podobnie jak rynki innych krajów, została podjęta ze względu na potrzebę dalszego rozwoju firmy. Na terenie Polski sklepy są obecnie otwarte w województwach podkarpackim, małopolskim, lubelskim, świętokrzyńskim i dolnośląskim. Ale to dopiero początek. Ambitny plan właścicieli zaklada, że sklepy firmowe cukierni Vatsak będą obecne we wszystkich większych miastach Polski, bez wyjątku! Co miesiąc otwierane  są co najmniej 2 sklepy. Natomiast niektóre też są już... zamykane. Taki los spotkał 4 cukiernie otwarte w Kliecach, które zostały zamknięte z dnia na dzień, bez oficjalnej informacji o powoidzie takiej decyzji.

 

 

Firma Vatsak ma swoje zakłady prudkcyjne na Białorusi oraz w Mołdawii, Słowacji i Polsce (m.in. Kraków, Wałbrzych i Rzeszów). Następne w kolejności są Rumunia, Łotwa i Litwa.

 


Przejdź na stronę cukierni >>> KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Czekolada, bajgle i cruffiny - w najnowszym wydaniu wgryzamy się w tematy, które mocno kojarzą się w jesienią i powrotem do szkoły. Oprócz tego częstujemy też nowinkami, takimi jak mąka z owadów. Szukamy makaronikowych inspiracji.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać








    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji