...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

V Konferencja Piekarska "Spożycie pieczywa a zdrowie społeczeństwa"

8 listopada odbędzie się V Konferencja Piekarska "Spożycie pieczywa a zdrowie społeczeństwa" oraz V Ogólnopolski Konkurs i Wystawa Piekarska.

Redakcja „Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego”,StowarzyszenieNaukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego oraz Rada Gospodarki Żywnościowej zapraszają dnia 8 listopada br. na:

V Konferencję Piekarską „Spożycie pieczywa a zdrowie społeczeństwa”

z udziałem przedstawicieli nauki (żywienie – zdrowie – promocja), resortów rolnictwa i zdrowia, instytucji kontrolnych; przewidziany czas na panel dyskusyjny

V Ogólnopolski Konkurs i Wystawę Piekarską

  Tradycyjnie, cała impreza będzie się składać z 3 części:

 1. Konferencja (bezpłatna) dla producentów pieczywa, przedstawicieli mediów i konsumentów

 2. Konkurs pieczywa w trzech kategoriach:

– chleb mieszany (udział mąki żytniej min. 30%)

– pieczywo ciemne

pieczywo pszenne graham (udział mąki pszennej typ 1850 min. 70%)pieczywo żytnie razowe (udział mąki żytniej typ 2000 min. 90%)

– pieczywo z dodatkami prozdrowotnymi (np. otrąb, zarodków, ziarna lub przetworów z owsa, jęczmienia,gryki, amarantusa, nasion roślin oleistych – lnu, słonecznika, dyni, orzechów, preparatów błonnika itp.)

 

 

Do konkursu można zgłosić po 1 wyrobie z każdej kategorii. Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest prezentacjapieczywa na wystawie podczas konferencji. Regulamin i warunki konkursu pieczywa są dostępne nawww.ppic.pl

Koszt udziału w konkursie: 250 zł + 23%VAT.

 

3. Wystawa:•firm piekarskich (250 zł + 23% VAT)•firm działających na rzecz piekarstwa (500 zł + 23% VAT)

 

Miejsce i termin konferencji i wystaw

8 listopada 2011 r., godz. 11-14, siedziba Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Warszawa, ul. Wspólna 30

Miejsce i termin konkursu pieczywa

Dostawa pieczywa do oceny: 25 października 2011 r. w godz. 9-11, siedziba Instytutu Biotechnologii PrzemysłuRolno Spożywczego, Warszawa, ul. Rakowiecka 36.

Uroczyste wręczenie dyplomów i nagród zanajlepsze pieczywo odbędzie się po zakończeniukonferencji, 8 listopada 2011 r. w siedzibie MinisterstwaRolnictwa i Rozwoju Wsi.

Zgłoszenia uczestnictwa w konkursie i wystawie

Do 17 października 2011 r. do Stowarzyszenianależy przesłać wypełniony formularz zgłoszeniowy:

karta zgłoszenia

Karta informacyjna

Regulamin Konkursu Pieczywa

 

 

 Dodatkowe informacje

Grażyna Anna Rozbicka i Małgorzata Wojnarowska,

Zarząd Główny SITSpoż., 00-043 Warszawa,

ul. Czackiego 3/5,

tel. 22 826 63 44, 22 336 13 30, e-mail: biuro@sitspoz.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji