Twoim klientom znudziły się kanapki z sałatą, szynką i serem? Co powiesz na pastę z bobu lub marchewki do pieczywa lub – dla odmiany – na witaminową bombę w postaci smoothie? 16 października Anna Maria, autorka poczytnego bloga Kucharnia (i „Mistrza Branży!), poprowadzi warsztaty z przygotowywania śniadań wolnych od rutyny.
Podobne artykuły
Spotkanie dla Kobiet Branży w Katowicach – czekamy na zgłoszenia Pań do 7 marcaKrótki film o chlebie i kanapkowej diecieAkademia Polmarkus: Warsztaty z firmą CredinŚniadania nie muszą być monotonne i czasochłonne, a z Anną Marią na pewno nie będą. Kto choć raz zagościł na bloga (http://kucharnia.blogspot.com/) lub czyta „Mistrza Branży”, ten wie, że ta wielka miłośniczka kuchni zgrabnie łamie smakowe konwenanse (choć klasyka jest jej równie bliska co eksperymenty). Tym razem Anna Maria zaproponuje śniadania, które pobudzą apetyt konsumentów piekarni, cukierni czy naszych rodzin.
Na warsztatach będą przygotowywanie słodkie i słone zdrowe śniadania, których bohaterami będą: amarantus, jarmuż, bób, marchewka, pokrzywa, mango, gryka, chrupiące ziarna, pyszne owoce, aromatyczne pasty i domowy chleb. Menu warsztatów obejmuje aż 6 wyjątkowych śniadaniowych propozycji i dwie niespodzianki od Anny Marii i Laboratorium Smaku.
Termin warsztatów: 16 października br. (piątek), godz. 17-20.00
Miejsce: SniadaniotekaBielsko
Cena: 90 zł/os.
Obowiązują wcześniejsze rezerwacje* pod adresem: rezerwacje@agencjakulinarna.pl
*Tylko wpłata na konto jest gwarantem uczestnictwa.
Liczba miejsc ograniczona!
Więcej informacji: Facebook i na stronie Agencji Kulinarnej