...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Sempre, materiał promocyjny

Warsztaty lodowe Sempre Group - przyjmujemy zgłoszenia

Jak to się dzieje, że pewne smaki lodów są ponadczasowe, zaś inne, które wydają nam się strzałem w dziesiątkę, nie? Jak wykorzystać trendy, by wyróżnić się na rynku i zwiększyć sprzedaż w lodziarni?

Jakie komponenty do lodów stosować? Jakie maszyny będą najlepsze w moim biznesie? Jakie trendy pojawią się w najbliższym sezonie lodowym? Na te pytania mogli odpowiedzieć sobie uczestnicy szkolenia lodowego firmy Sempre Group w Pruszkowie, które odbyło się 16-20 listopada 2015  - kolejny termin już na początku marca.

Kilka razy do roku Sempre Group organizuje warsztaty lodowe dla osób planujących otworzyć lodziarnię oraz dla zaawansowanych rzemieślników. W zbliżającym się sezonie czeka nas jeszcze większy zastrzyk wiedzy. Kolejna edycja warsztatów zaplanowana jest na 29.02-4.03.2016 r. w siedzibie firmy. To dobra okazja, aby skonfrontować dotychczasowe działania, obrać bądź zmienić kierunek rozwoju.

– Lody są produktem ponadczasowym, co nie oznacza, że wystarczy zaserwować klientowi trzy rodzaje. Musimy go ciągle zaskakiwać, wychodzić naprzeciw jego oczekiwaniom, ale także dawać mu poczucie, że dbamy o najwyższą jakość naszych produktów. Wyzwania, jakie stawia przed nami rynek lodów, zmieniają się wraz z trendami oraz zwiększającą się świadomością konsumentów. Coraz częściej wybierają oni lody, które nie tylko im smakują, ale także są zdrowe. Osoby z alergiami pokarmowymi, weganie, diabetycy czy dbający o linię to klienci coraz częściej odwiedzający lodziarnie, właśnie dla nich przygotowaliśmy specjalną linię produktów – mówi Sławomir Szewczyk, właściciel Sempre Group, prowadzący warsztaty lodowe.

Na warsztatach lodowych w Sempre będzie można zapoznać się z linią produktów bezglutenowych, bazami do lodów mlecznych oraz owocowych, past czystych czy past do przekładania Veriegato firmy Pernigotti oraz uzyskć fachową poradę na temat technologii produkcji.

Prowadzący warsztaty: mg inż. Krzysztof Smoleń – technolog Sempre/właściciel, Sławomir Szewczyk – właściciel, Aleksander Zwieryńczyk – technolog Sempre

Termin: 29.02-4.03.2016, szkolenie:bezpłatne, informacje i zapisy: www.sempreinfo.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji