...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja KG

Wielkanocny plebiscyt za nami!

Wielkanoc minęła w smakowitych nastrojach i przy pięknej, wiosennej pogodzie. Słodkie potyczki na świąteczne wypieki dobiegły końca, a głosy naszych Użytkowników wyłoniły zwycięzcę.

Ogromnie cieszy nas zainteresowanie Plebiscytami oraz kreatywność uczestników, którzy prześcigają się w pomysłach na słodkie wypieki. Jesteśmy dumni, że nie tylko Mistrzowie biorą udział w szlachetnej rywalizacji, ale także Uczniowie, pełni pasji i zaangażowania na początku swojej kariery.

Kto stanął na podium w Wielkanocnym Plebiscycie? Zapraszamy do zapoznania się z wynikami!

Receptura Mistrza:

Miejsce 1 - Mazurek Wielkanocny - Zentis Polska

Miejsce 2 - Słodkie Jajko - Master Martini Polska

Miejsce 3 - Sernik nowojorski z fiołkami - troche inna cukiernia

Receptura Ucznia:

Miejsce 1 - Babka wielkanocna cytrynowa - ZSPJP2

Miejsce 2 - Babka cytrynowa - ZSPJP2

Miejsce 3 - Mazurek owsiany - ZSPJP2

Wszystkim uczestnikom dziękujemy za udział w Plebiscycie, laureatom serdecznie gratulujemy! Dziękujemy przede wszystkim czytelnikom, którzy zagłosowali na swoich faworytów.

Wszystkie receptury, a także pełne wyniki dostępne są TUTAJ.

Bieżące wydanie czasopisma

Rzemieślniczy chleb, wegańskie lody, niebieskie koktajle, paprotki w tortach, mąka z bananów... a wszystko to pod wspólnym szyldem - pasji i spójności. Te dwa słowa doskonale przystają też do prac Jowity Woszczyńskiej. Zapraszamy.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji