...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Wiesheu Polska, materiał promocyjny

Wirtualny świat pieców Wiesheu

W 2004 roku, gdy rozpoczynaliśmy działania w Polsce, wypiek sklepowy był w zupełnie innym miejscu niż jest obecnie. Jesteśmy wdzięczni klientom, że dzięki nim mogliśmy wejść na poziom, którego niektóre kraje mogą nam pozazdrościć. To dowód na to, że w Polsce poziom przedsiębiorczości jest bardzo wysoki.

Nawet jeśli o jakimś światowym trendzie dowiadujemy się z lekkim opóźnieniem, to jesteśmy w stanie szybko go zaadaptować i po chwili wyprzedzić inne kraje w rankingu! Podkreślając hasło adaptacji w warunkach polskich, bo u nas to wiadomo….

Czy ProClean 365, czyli system mycia, który posiada kartridże z chemią myjącą wystarczającą na 365 dni w roku, jest kolejnym przełomem na rynku? Dla nas już nie, ponieważ od dłuższego czasu mamy go już w swojej ofercie i duża liczba sklepów z niego korzysta. Czy system automatycznego załadunku i rozładunku jest naszym hitem? A czy hitem może nie zostać system, który ułatwia pra­cę personelowi i dokonuje szybkiego załadunku oraz rozładunku produktów z komory pieczenia? Są już miejsca w Polsce, gdzie takie systemy pracują – to przyszłość.

Jak bliska dla polskiego rynku, przekonamy się w ciągu najbliższych lat. Jeśli ktoś po raz pierwszy czyta o takich systemach, będących w naszej ofercie już od pewnego czasu, to powinien zajrzeć do naszego najnowszego narzędzia komunikacji z klientem. To nasz obecny hit, pomijając Turbo Piec Atollspeed. Nasze hasło firmowe brzmi „zawsze blisko klienta”. Z racji braku okazji do spotkań podczas targów, które tak bardzo lubimy, musieliśmy znaleźć inną drogę. Stworzyliśmy więc ShowRoom Online, czyli Wirtualny Świat Pieców Wiesheu. Jesteśmy pierwszym oddziałem Wiesheu na świecie, który z własnej inicjatywy stworzył takie miejsce dla swoich klientów. Inicjatywy tej podjął się dyrektor zarządzający Wiesheu Polska Przemysław Zapotoczny, który od wspomnianego 2004 roku był zawsze blisko klienta i jak widać na załączonym obrazku tak jest do dzisiaj…

Kiedy otwieramy nasz ShowRoom Online? Na pewno nie w poniedziałek, lepiej otwierać we wtorek – z tym wszyscy się chyba zgadzamy?! Zatem otwieramy w czerwcowy wtorek! Obserwujcie nasz profil na Facebooku lub stronę www.wirtualnyswiatwiesheu.pl, gdzie uchylimy drzwi do naszego wirtualnego świata. Włożyliśmy wysiłek w to, abyście pożytecznie spędzili tam czas. Ufamy, że tak będzie. 

Do zobaczenia w naszym ShowRoom Online!
Zespół Wiesheu Polska

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji