...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Wkrocz w nową erę globalnego pieczenia - 4. edycja CIBM

Po 18 miesiącach wraca ważne wydarzenie branży piekarskiej - CIBM, czyli Międzynarodowa Konwencja Nowoczesnego Piekarstwa, organizowana przez magazyn Honoré Le Mag przy wsparciu France Snacking .

Już za parę dni we wtorek 16 października 2021 r. odbędzie się nadzwyczajny międzynarodowy zjazd piekarzy i ciastkarzy w Paryżu pod nazwą ”Czwarta Międzynarodowa Konwencja Nowoczesnego Piekarstwa  (4e Convention Internationale de la Boulangerie Moderne)  - wyjątkowe spotkanie  całego świata piekarskiego i ciastkarskiego. Spotkanie będzie miało miejsce w Paryżu w Pawilonach Stawów ( Pavillons des Etangs) w lasku bulońskim 50 Rte de l’Etoile.

 

 

Program:

9.10: Wielkie wyzwania dla sektora Piekarskiego, Pieczywa wiedeńskiego  (Viennoiserie ) i Ciastkarskiego

9.35: Bilans pandemii na sprawność Biznesu piekarskiego i perspektywy poprawy, Wyniki studiów

9.55:  Kilka konsekwencji, które wynikają ze struktury oferty piekarskiej we Francji

10.20: Konsumpcja i Covid – 19, jakie stałe konsekwencje dla sektora BVP ?

10.50: PRZERWA

11.30: Boom  podstawowych surowców i bilans zbiorów 2021, niektóre reperkusje dla sektora

12.35 : Rzut oka na EUROPAIN 2021

14.00: Śniadanie

14.35: Dywersyfikacja rzemiosła piekarskiego i jego nowe  specjalizacje: w kierunku Kuchni piekarskiej (Cuisine Boulangère ) i kafeterii piekarskiej  (Coffee Bakery)

15:15: Nowe strategie zakupów  w różnych sieciach  BVP

15.35: Zoom na jutrzejszą strefę eldorado dla BVP

16.00 Jaki system operacyjny  Windows wybierze  sektor BVP i jak się zintegruje z wysoką gastronomią  (la haute gastronomie)

16.30: Bliskie dostawy, trwałe opakowania, anty-marnotrawstwo: jak oczekiwania „świeżości” konsumentów zrewolucjonizują rzemiosło

17.00  Tendencje w zakresie gotowych produktów, skrzynka narzędzi piekarza

17.30 Koniec  dnia

Swój udział zapowiedziało wiele osobistości. Między innymi:

  • Apollonia POILANE – Generalna Dyrektorka MAISON POILAN  

  • Nicolas BECAM -  Założyciel BOULANGERIE MAISON BECAN

  • Dominique ANTRACT – Prezes CNBPF ( Narodowego Stowarzyszenia Piekarzy Rzemieślników Francji)

  • Karina FOREST Dyrektorka Generalna MINOTERIE FOREST – PREZESKA CEBP

  • Stephane LACROIX Prezes CSFL – Dyrektor Handlowy LESAFFRE

 

Więcej informacji >>> KLIK! 

Bieżące wydanie czasopisma

Jak używać super grzybów w pieczywie i deserach? Na czym bazować, tworząc modne keto słodkości? Jak uczynić chleb bardziej funkcjonalnym dla organizmu? Czy lodziarnia w zimie może prężnie działać? Co znaczy hygge w cukierni?

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać








    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji