...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Wkrótce Rybnickie Mistrzostwa Młodych Cukierników!

18 czerwca br. na rybnickim rynku będziemy podziwiać słodkie zmagania młodych cukierników. Organizatorzy zapraszają do udziału uczniów kształcących się w zawodach cukiernik, kucharz lub pokrewnych, z całej Polski.

Jak co roku, Rybnickie Mistrzostwa Młodych Cukierników odbędą się na gościnnym rynku w Rybniku. W otoczeniu kamieniczek sięgających nawet XVIII w. pojawią się nowoczesne namioty, pod którymi rozegra się słodkie widowisko. Uczniowie, jako główni aktorzy rybnickiego widowiska, przez 4 godziny (10.00-14.00) będą tworzyć dzieło inspirowane tematyką Górnego Śląska. A wszystko to po to, by zdobyć laur zwycięstwa, sławę i Złote Jabłko ufundowane przez Prezydenta Miasta Rybnik :)

Kto może wziąć udział w konkursie?

W konkursie przewiduje się udział 6 dwuosobowych zespołów reprezentujących szkoły, zakłady produkcyjne lub inne podmioty. Jednak organizatorzy zastrzegają sobie możliwość dopuszczenia do udziału większej liczby uczestników. O udziale w konkursie decyduje kolejność zgłoszeń.

Udział w konkursie jest bezpłatny. Dla uczestników, których miejsce zamieszkania jest oddalone ponad 100 km, organizatorzy zapewniają nocleg w dniu poprzedzającym konkurs. Koszt noclegu pokrywa organizator konkursu.

Praca konkursowa

Zadaniem zespołów będzie wykonanie dzieła cukierniczego tematycznie nawiązującego do Górnego Śląska.
Praca konkursowa wykonana będzie z półproduktów przygotowanych wcześniej przez uczestników i złożona oraz wykończona w czasie konkursu.
Zwycięzcy konkursu zostaną wyłonieni przez komisję konkursową, w skład której wejdą mistrzowie cukiernictwa i przedstawiciele władz miejskich.

Stanowiska pracy

Stanowiska konkursowe: ławy znajdujące się pod zadaszeniem (6 ław, 3 namioty). Gwarantowane przez organizatora warunki techniczne: podłączenie do sieci 230V, drobny sprzęt cukierniczy po wcześniejszym uzgodnieniu z organizatorem zapotrzebowania.

Nagrody

Nagrodą w konkursie będą dyplomy dla uczestników oraz statuetka "Złote Jabłko" ufundowane przez Prezydenta Miasta Rybnik przyznana zwycięskiemu zespołowi. Przewidziane są również drobne nagrody rzeczowe i książkowe dla wszystkich uczestników konkursu.

 

Więcej informacji: Szymon Konkol, szymon.konkol@gmail.com, tel. 607934216

Serdecznie zapraszamy do udziału w konkursie!
 

Bieżące wydanie czasopisma

Rzemieślniczy chleb, wegańskie lody, niebieskie koktajle, paprotki w tortach, mąka z bananów... a wszystko to pod wspólnym szyldem - pasji i spójności. Te dwa słowa doskonale przystają też do prac Jowity Woszczyńskiej. Zapraszamy.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji