...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Włoskie lody po polsku - Gelato Festival Europa

Słynny konkurs wreszcie zawitał do Polski! Zwycięzca pojedzie do Florencji i zawalczy o tytuł lodziarskiego mistrza świata.

20 – 22 kwietnia 2018 na Piazza Michelangelo we Florencji, odbyło się wielkie otwarcie Gelato Festival Europa – pierwszego na świecie konkursu na najlepszego kreatora i wytwórcę lodów, o najlepszym smaku. Wędrujący konkurs odwiedza kolejne miasta: Rzym, Mediolan, Turyn, Londyn, Berlin, Wiedeń i Warszawę. Wielki finał z wyłonionymi w poszczególnych przystankach zwycięzcami odbędzie się  w połowie września we Florencji.

9-10 czerwca Wodny  Park Warszawianka stał się przestrzenią do prezentacji 16 niepowtarzalnych gelato, które poddawane były ocenie jury oraz publiczności. 

 

 

Zwyciężył unikatowy smak "Chlebowiec z ryżem jaśminowymi jagodą kamczacką", który przygotowali Piotr i Adam Lubocki, z Artisan Szczecin.

 

 

Nagrody w poszczególnych kategoriach:

 

>>>  Technical Jury Award za najwięcej punktów od Jury - Tomasz Szypuła (Lodziarnia Pod orzechem - Lody Mistrzowskie -                   naturalnie dobre) za smak "Cud miód orzeszki".

>>>  Tonda Challenge and Golden Spatola - Mateusz Olszewski - Lodziarnia Palermo, Ząbki.

>>>  Gelato to Go - Paulina Salamończyk (Gelato Studio) i jej smak - “Twarożek kokosowy z salsą morelową”.

>>>  Nagroda publiczności - "Czarna Porzeczka" Petera Bertoti.

 

 

Zdjęcia: Home Photo Shot Magdalena Pawlak

Bieżące wydanie czasopisma

Zapraszamy do jesiennego wydania MB, w którym dr Józef Sadkiewicz namawia do wspierania polskich, ekologicznych producentów, dostosowywania technologii produkcji pieczywa do surowca i powrotu do dawnego smaku chleba. Podejmujemy też ważny temat aluminium w piekarstwie oraz zachęcamy do zmiany myślenia o opakowaniach na chleb.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji