...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Magorex, materiał promocyjny

Wózki – idealne w piekarni i cukierni

Wózki to element, bez którego nie obędzie się żadna piekarnia i cukiernia. Mają różne formy i różne zastosowania. W fir­mie Magorex mogą Państwo komplekso­wo zaopatrzyć się we wszelkiego rodza­ju wózki.

Wszystkie wykonane są ze stali nierdzewnej. Pierwszy typ to wózki wypiekowe do pieców obrotowych. W standardzie oferujemy te produkowane ze stali nierdzewnej, dosto­sowane do ośmiu różnych pieców: MIWE, Rototherm, Winkler, Roto Passat, Revent, Sveba Dahlen (z górnym, dolnym lub bez najazdu), Bongard, Agiv Forni. Wymiary kompatybilnych z nimi blach to: 78x58, 80x60 i 98x58. Na życzenie klienta wyko­nujemy wózki do innych pieców i na inne wymiary blach. Ważną funkcję w zakładzie pełnią kolejne wózki – transportowe.

Jak sama nazwa wskazuje, służą on do przewozu blach, tac z wyrobami. Nasi klienci mogą wy­bierać spośród wózków typu H na blachy w rozmiarach: 60x40, 78x58, 80x60, 98x58 cm i typu Z na blachy w rozmia­rze 60x40, które cechują się specyficzną konstrukcją, pozwalającą oszczędzić miej­sce podczas składowania nieużywanych wózków. Dzieje się tak dlatego, że wjeż­dżają jeden w drugi. Do wózków trans­portowych zaliczyć możemy także te za­budowane i termoizolowane, na blachy o wymiarze 60x40. Kolejny oferowany przez nas rodzaj to wózki do studzenia pieczywa, np. bułek i chleba. W przypadku wózków do pieczywa proponujemy wybór pomiędzy standardo­wymi z płaskimi półkami i z pochylonymi pod kątem półkami typu V, które zwięk­szają powierzchnię studzenia.

 

Drugą od­mianą wózków transportowych są szpilko­we, występujące w wersji pojedynczej lub podwójnej. Ich plusem jest to, że można na nie włożyć różne blachy, niezależnie od ich wymiaru, choć trzeba się liczyć, że ze względu na brak ograniczenia półek leżą one mniej stabilnie. Klient zawsze ma moż­liwość wyboru liczby półek. W naszej ofercie znajdą Państwo także specjalne wózki na: podkłady drewnia­ne, aparaty załadowcze do pieców wsa­dowych o różnych wymiarach, materiały sypie, worki, miski, pojemniki GN, kosze z pieczywem, blachy 2-rantowe czyszczone w czyszczarkach. Podkreślić warto, że Magorex jako produ­cent oferuje wykonanie produktów ideal­nie pod wymiar klienta i zgodnie z jego oczekiwaniami.

Jeśli chcieliby Państwo otrzymać katalog naszych wyrobów, zapraszamy do kontaktu z działem handlowym (tel. 68 456 68 60)
– wyślemy go za darmo!

Bieżące wydanie czasopisma

Listopadowy Mistrz Branży już jest, a w nim m.in.: pastry chef Krzysztof Kopciński o sile polskiego cukiernictwa i wyzwaniach współczesności, relacja z ważnego spotkania ministra rolnictwa Krzysztofa Ardanowskiego z rzemieślnikami piekarstwa w Poznaniu oraz rady Sylwii Majcher, jak produkować "bez odpadów".

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji