...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Wyłącznie dla UCZNIÓW! II Warsztaty dla Młodego Przedsiębiorcy, 19 marca, Sweettargi

Już wkrótce odbędą się II Warsztaty dla Młodego Przedsiębiorcy. Uczniu cukiernictwa i piekarstwa, przekonaj się, ile skrywasz potencjału twórczego, jak rozwinąć ten potencjał w pracy zespołowej i tworzyć coś wspólnie! Dołącz do nas, odkryj w własną kreatywność, nieschematyczne myślenie i przełóż ją na pozytywną współpracę.

Przyszłość zaczyna się już dziś! Tylko świadome budowanie marki osobistej w nieustająco zmieniających się warunkach biznesowych pomoże młodemu człowiekowi zaprojektować swoją przyszłość. Alina Śmiłowska, kreator biznesu i autor "Mistrza Branży", opracowała autorski program pracy z młodym człowiekiem, którego nadrzędnym celem jest rozwój kompetencji biznesowych. Pierwsza edycja warsztatów odbyła się w 2017 r. podczas Sweetargów. Jak młodzi cukiernicy i piekarze odkrywali własny potencjał podczas I edycji Warsztatów z Aliną Śmiłowską – czytaj TUTAJ.

Co w tym roku czeka młodych cukierników i piekarzy?

Na warsztatach zespołowo poszukamy odpowiedzi na pytania:
- Kim jestem teraz, a kim będę jutro? Wady kontra wyzwania.
- Jak budować przewagę konkurencyjną marki osobistej w branży? Moje nieodkryte źródła talentów.
- Jak pobudzić drzemiące w nas pokłady motywacji? Wybór sprzymierzeńców w drodze do celu.

Dlaczego warto w nich uczestniczyć?
- Będzie DYNAMICZNIE – każdy zostanie pobudzony do twórczej pracy.
- Będzie MERYTORYCZNIE – zastosujemy sprawdzone narzędzia i przykłady z biznesu.
- Będzie KOLOROWO – kreatywnie poszukamy twórczych rozwiązań.

   
 

II Warsztaty dla Młodego Przedsiębiorcy
– Rozwój kompetencji biznesowych

Termin: 19 marca 2018 r. (poniedziałek), godz. 11.00-13.30
Miejsce: Sweettargi, MCK, Katowice, stoisko 115
Gospodarz merytoryczny spotkania:
dr inż. Alina Śmiłowska

Liczba uczestników: 16

 

Warsztaty odbędą się pod patronatem Izby Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach


Partner Wspierający: Goplana i Solidarność.


Patron medialny: redakcja "Mistrz Branży"

Uczniowie zainteresowani udziałem w warsztatach prosimy o kontakt: Anna Kania, mail: a.kania@mistrzbranzy.pl, tel. 531 610 668

 

Zapraszam do wspólnego przekraczania własnych możliwości, otwieranie się na myślenie poza schematami i poszukiwanie nietuzinkowych rozwiązań.

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Zapraszamy do jesiennego wydania MB, w którym dr Józef Sadkiewicz namawia do wspierania polskich, ekologicznych producentów, dostosowywania technologii produkcji pieczywa do surowca i powrotu do dawnego smaku chleba. Podejmujemy też ważny temat aluminium w piekarstwie oraz zachęcamy do zmiany myślenia o opakowaniach na chleb.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji