...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Polmarkus, materiał promocyjny

XVIII Dni Otwarte Polmarkus - Słodko/Słono

Mamy przyjemność zaprosić Państwa na XVIII edycję Dni Otwartych Polmarkus, które odbędą się w dniach 11-12.09 w Pyskowicach.

Przez dwa wrześniowe dni, czołowi europejscy producenci surowców, maszyn, urządzeń i akcesoriów zaprezentują panujące obecnie trendy i technologie. Opowiedzą o kierunkach rozwoju rynku, dzieląc się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Do Państwa dyspozycji oddamy rozbudowaną strefę wiedzy, w ramach której odbywać się będą prelekcje, prezentacje i degustacje, których tegorocznym motywem przewodnim będą koncepty nowych produktów dla piekarni, cukierni i lodziarni - „na słodko i na słono”.

Na słono!
Włoski Lunch na bazie makaronu - koncept bistro w Twoim punkcie!
Polmarkus

Precle, tarty i tortille - na słodko i słono
Ditsch, Bakels

Portugalskie ciastka Pastéis de nata - w wersji słodkiej i wytrawnej
Polmarkus

Na słodko!
Personalizowane lody - zdrowy, naturalny uniwesalny
Fugar, Elenka, Monterico

Silikomart Bake ! - wykorzystanie form silikonowych do wypieków na słodko i słono
Silikomart

Strefa czekolady
Praliny, ganashe, polewy, tabliczki
Master Martini



Strefa best seller!
Silikomart Bake ! - formy silikonowe do wypiekania
Silikomart


Słodko i zdrowo!
Pasta daktylowa - zdrowy, naturalny uniwesalny dodatek do wypieków, lodów i deserów.
Polmarkus

Suprima orkisz - Pieczywo i ciasta, prezentacja nowych produktów na bazie orkiszu.
Suprima

Urządzenia
Cappucino jak malowane ! - Spersonalizowane nadruki na spienionym mleku w kilka sekund.
Lesepidado

Łatwiej, szybciej, ciszej ! - Prezentacja nowego automatycznego ekspresu Prontobar Touch.
Nuova Simonelli


Prelekcje:
11.00 - 12.00 Wyróżnij się, albo zgiń! - wpływ opakowań na sprzedaż Twoich prodiktów!
12.20 - 13.00 Akryloamid w żywności - wszystko co musisz wiedzieć o nowym rozporządzeniu KE.
13.15 - 14.00 HR w praktyce - skuteczna rekrutacja o A do Z



Polmarkus Sp. z o. o.
44 - 120 Pyskowice,ul. Wyszyńskiego 62
T: + 48 32 30 19 100; F: + 48 32 30 19 119
biuro@polmarkus.com.pl

Możliwość skorzystania z naszego transportu
Oddział Kraków: + 48 12 442 00 00
Oddział Wrocław: + 48 71 712 23 04
Oddział Łódź: + 48 42 209 30 80
Oddział Słupsk: + 48 59 727 95 95

Bieżące wydanie czasopisma

Listopadowy Mistrz Branży już jest, a w nim m.in.: pastry chef Krzysztof Kopciński o sile polskiego cukiernictwa i wyzwaniach współczesności, relacja z ważnego spotkania ministra rolnictwa Krzysztofa Ardanowskiego z rzemieślnikami piekarstwa w Poznaniu oraz rady Sylwii Majcher, jak produkować "bez odpadów".

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji