...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS, materiał promocyjny

XX edycja Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz (Etap Wojewódzki)

W „Roku Szkoły Zawodowej” po raz XX, w dniach 21 i 22 stycznia odbędzie się Wojewódzki Turniej na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Piekarz i Cukiernik. Turniej od lat jest doskonałą promocją zawodów rzemieślniczych.

Organizatorem tegorocznej edycji jest Zespół Szkół Spożywczych w Zabrzu, przy współpracy ze Śląskim Kuratorium Oświaty i Izby Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach. Tematem przewodnim tegorocznych zmagań jest „Europejska Stolica Kultury Wrocław 2016”.

Turniej składa się z dwóch etapów- praktycznej, podczas której uczniowie wykonują zadania praktyczne oraz teoretycznej sprawdzającej wiedzę. Część praktyczna piekarzy odbędzie się 21 stycznia o godz. 9.00 w Piekarni Antoniego Króla w  Katowicach  ul. Armii Krajowej 387, natomiast cukierników gościć będzie firma „Polmarkus” sp. z o.o w Pyskowicach ul. Wyszyńskiego 62 również w tym samym terminie.

Część teoretyczna odbędzie się 22 stycznia w Zespole Szkół Spożywczych w Zabrzu ul. Franciszkańska 13 o godz. 9.00. Gala zakończenia tegorocznego turnieju rozpocznie się o godz. 12.00 w zabrzańskiej szkole, na którą zaproszono władze miasta i oświaty, rzemieślników, rodziców oraz przedstawicieli firm współpracujących z placówką w Zabrzu.

Laureaci turnieju są typowani do turnieju ogólnopolskiego, podczas którego często uzyskują bardzo wysokie noty i godnie reprezentują województwo śląskie.

Szczegółowe informacje dotyczące organizacji konkursu znajdują się na stronie www.zsz5wroclaw.home.pl.

http://www.kuratorium.katowice.pl/index.php?page=News&menuItemId=322&news=5477&number=1

 

 

 



Bieżące wydanie czasopisma

Lekko i kolorowo - jesień z nowym Mistrzem Branży. Niebieski chleb, czarna beza, czekoladowa anatomia i desery ze szczawiem - to tylko niektóre smaczki, które znajdziecie na łamach jesiennego wydania.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>




    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji