• Pokazy wypiekowe na żywo • Najnowsze trendy, przełomowe produkty, inspirujące pomysły • Automatyka, rozwiązania maszynowe i wspierające • Wiodące surowce i dodatki cukiernicze • Degustacja najlepszych kaw i herbat • Wina z somme
Gość specjalny:
Beata Śniechowska —Live Cooking
Zwyciężczyni 2. edycji polskiego MasterChef
PROGRAM Credi Sensation 2016
7 — 8 Września 2016 godz. 10:00 —16:00
Namiot słoneczny
• 10:00 Rozpoczęcie Credi Sensation: Chlebem i Winem
• 11:00 —14:00 Victor —smak zwycięstwa i malinowa cudowna podróż, czyli live cooking z Beatą Śniechowską (w blokach czasowych)
• 12:00 —12:25 Prelekcja „Prawo żywnościowe w zakresie oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych oraz zarządzanie alergenami”. Dział Kontroli Jakości Credin
• 12:30 —12:55 Prelekcja „Dlaczego reklama nie działa? 7 zasad budowania silnej marki”. Dział Marketingu Credin
Przez cały czas trwania imprezy dostępne są ciepły bufet, bar kawowy oraz sommelier.
Namiot wystawienniczy
• 10:00 —16:00 Wystawa wiodących producentów branży piekarskiej i cukierniczej
• 10:00 —14:00 Firma Master Cook - pokazy kulinarne z finalistą Masterchef
• 10:00 —16:00 Prezentacja Chlebów Europy: bezglutenowe - Credin Dania,
Credin Portugalia, Idun Norwegia, Sonneveld Holandia
Credin Bakery Center — piekarnia szkoleniowa
• 10:15 —15:00 Pokazy wypiekowe nowości w piekarni szkoleniowej
Czystoziarnisty Whole&Pure Cud malina, Rodeo, Victor, Glu-System
Sobótka, ul. Czysta 6
+48 605 446 983
pawel.piskorski@credin.pl