...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Credin Polska, materiał promocyjny

Zaproszenie na Credi Sensation 2016. Chlebem i Winem

• Pokazy wypiekowe na żywo • Najnowsze trendy, przełomowe produkty, inspirujące pomysły • Automatyka, rozwiązania maszynowe i wspierające • Wiodące surowce i dodatki cukiernicze • Degustacja najlepszych kaw i herbat • Wina z somme

Gość specjalny:
Beata Śniechowska —Live Cooking
Zwyciężczyni 2. edycji polskiego MasterChef

PROGRAM Credi Sensation 2016
7 — 8 Września 2016   godz. 10:00 —16:00

Namiot słoneczny
10:00   Rozpoczęcie Credi Sensation: Chlebem i Winem
11:00 —14:00   Victor —smak zwycięstwa i malinowa cudowna podróż, czyli live cooking z Beatą Śniechowską (w blokach czasowych)
12:00 —12:25     Prelekcja „Prawo żywnościowe w zakresie oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych oraz zarządzanie alergenami”. Dział Kontroli Jakości Credin
12:30 —12:55     Prelekcja „Dlaczego reklama nie działa? 7 zasad budowania silnej marki”. Dział Marketingu Credin

Przez cały czas trwania imprezy dostępne są ciepły bufet, bar kawowy oraz sommelier.

Namiot wystawienniczy
10:00 —16:00     Wystawa wiodących producentów branży piekarskiej i cukierniczej
10:00 —14:00     Firma Master Cook - pokazy kulinarne z finalistą Masterchef
10:00 —16:00     Prezentacja Chlebów Europy: bezglutenowe - Credin Dania,
Credin Portugalia, Idun Norwegia, Sonneveld Holandia

Credin Bakery Center — piekarnia szkoleniowa
10:15 —15:00     Pokazy wypiekowe nowości w piekarni szkoleniowej
Czystoziarnisty Whole&Pure Cud malina, Rodeo, Victor, Glu-System

 

Sobótka, ul. Czysta 6          
+48 605 446 983          
pawel.piskorski@credin.pl




Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji