dodano , Redakcja PS

Zarezerwuj stoisko na V Targi WorldFood Warsaw 2018

Czasu do rozpoczęcia Targów WorldFood Warsaw pozostało jeszcze sporo, ale firmom, które do końca września 2017, zarezerwują stoisko, organizatorzy zapewniają możliwość wyboru lokalizacji i nawet o 15% niższe stawki w porównaniu do cen regularnych.

Targi WorldFood Warsaw cieszą się od czterech lat niesłabnącą popularnością zarówno wśród wystawców, jak i zwiedzających, dlatego z każdym dniem wybór atrakcyjnych lokalizacji na zaprezentowanie produktów i usług jest coraz mniejszy.

Właśnie tutaj, raz do roku branża spożywcza spotyka się, aby poznać nowości produktowe i nawiązać cenne kontakty biznesowe. Duże znaczenie ma podejście organizatora, który olbrzymią wagę przykłada do rozwoju Targów WorldFood Warsaw zgodnie z oczekiwaniami wystawców i zwiedzających. – Na bieżąco analizujemy potrzeby rynku spożywczego, a po każdej edycji targów – opinie i uwagi  ich uczestników. Dzięki temu wspólnie tworzymy targi, których rzeczywiście potrzebuje branża. Co ważne, dla potencjalnych wystawców, World Food Warsaw mają charakter targów biznesowych – mówi Agnieszka Szpaderska, Manager Targów WorldFood Warsaw. Każdego roku targi są miejscem negocjacji biznesowych oraz dyskusji  na aktualne tematy i problemy nurtujące branżę, nie brakuje również atrakcji i wydarzeń merytorycznych.  – Dziś za wcześnie jest, aby zdradzać szczegóły z programu wydarzeń towarzyszących Targom WorldFood Warsaw 2018, ale już teraz warto zarezerwować sobie czas na Dzień Polskiego Wina i Dzień Włoskiego Wina – dodaje Agnieszka Szpaderska.
Piąta edycja najważniejszych targów w Warszawie poświęconych sektorowi spożywczemu, odbędzie się w dniach 10-12 kwietnia w Warszawskim Centrum EXPO XXI. Organizatorem wydarzenia  jest  spółka Lentewenc należąca do Grupy ITE – wiodącego organizatora międzynarodowych targów i konferencji na świecie.

Więcej informacji oraz relacje z poprzednich edycji : www.worldfood.pl

Więcej informacji na temat oferty wystawienniczej:
Agnieszka Szpaderska
Manager Targów WorldFood Warsaw
Tel. 22 395 66 93
E-mail: agnieszka@worldfood.pl



Bieżące wydanie czasopisma

W nowym Panie nadają tonu. Monika Walecka odczarowuje stereotyp piekarza, Madame Caramel przewodzi po kulinarnych zakątkach Paryża, a sensorka Renata Januszewska odkrywa smakowe niuanse w czekoladzie. Pań nie brakuje w nowym dziale Rzemiosło Przyszłości, jednak mamy też zacne grono Panów. Sprawdź, kto i co się za tym kryje.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji