...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Administrator

Zgłoszenia wystawców, czyli jak otrzymać więcej za mniej

Do grona wystawców najważniejszych w Polsce targów sektora spożywczego i HoReCa dołączają kolejne firmy. Warto się śpieszyć i dołączyć do nich jak najszybciej. Na najatrakcyjniejsze warunki, czyli niższe koszty z większą ilość profitów, mogą liczyć wystawcy, którzy zdecydują się na rejestrację do 30 czerwca.

Nawet ubiegłoroczna edycja targów POLAGRA, zorganizowana w pandemii, pokazała dobitnie, że branża spożywcza potrzebuje spotkań na żywo. To one dają możliwość prowadzenia rozmów biznesowych, podtrzymywania kontaktów, zawierania nowych umów i kontraktów.

Niższe koszty, preferencyjne warunki
Zarezerwowanie udziału w targach POLAGRA do końca czerwca 2022 r. gwarantuje zgłoszonym wystawcom nie tylko promocyjną cenę za stoisko. Gwarantuje również pierwszeństwo ustaleniach dotyczących jego lokalizacji. To niewątpliwy atut, nierzadko kluczowy z punktu widzenia podtrzymywania relacji z kontrahentami, pozyskiwania nowych klientów, ale też ekspozycji samego stoiska.

Wyliczenia z poprzednich lat wskazują, że koszty udziału dla firm, które zgłoszą się przed datą rejestracji, są zwykle niższe o ok. 10% od standardowych. Do tego warto dodać rozpoczętą z dużym wyprzedzeniem promocję prowadzoną za pośrednictwem kanałów marketingowych Grupy MTP.

Po 30 czerwca zgłoszenia będą oczywiście przyjmowane, ale ich realizacja będzie możliwa w zależności od dostępności powierzchni wystawienniczej.

Taka będzie POLAGRA 2022
Poznańskie targi POLAGRA to obowiązkowe wydarzenie w kalendarzu wszystkich przedstawicieli branży spożywczej i sektora HoReCa. Warto współtworzyć to wydarzenie, którego filarem pozostaje bogata ekspozycja złożona z salonów Food, Foodtech i HoReCa.

Tegoroczna edycja, która odbędzie się 26-27 września, obfituje w wydarzenia towarzyszące. Wśród nich są m.in. International Meat Meeting (spotkanie branży mięsnej) oraz druga edycja kongresu Polagra Export Meeting, skierowanego do producentów, eksporterów i instytucji wspierających eksport polskiej żywności.

Bogaty program uzupełnią debaty eksperckie, szkolenia prowadzone prawników oraz finał plebiscytu „Mistrzowie Smaku”, w którym czytelnicy i internauci z całej Polski wybierają najciekawsze ich zdaniem restauracje, lokale gastronomiczne i najlepszych kucharzy. „Najlepszego z Najlepszych” mistrzów kuchni w Polsce wybiorą z kolei jurorzy najważniejszego w Polsce konkursu kulinarnego dla profesjonalistów. Na tegoroczną edycję targów POLAGRA powraca bowiem Kulinarny Puchar Polski.

Więcej informacji na www.polagra.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego w Chlebio nie powstają bochenki z pszenicy? Jak stworzyć cukiernię od zera? Czy pasty do lodów są złe? W najnowszym wydaniu odpowiadamy na te pytania. Zapraszamy do lektury.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>


    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji