...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Administrator

Zgłoszenia wystawców, czyli jak otrzymać więcej za mniej

Do grona wystawców najważniejszych w Polsce targów sektora spożywczego i HoReCa dołączają kolejne firmy. Warto się śpieszyć i dołączyć do nich jak najszybciej. Na najatrakcyjniejsze warunki, czyli niższe koszty z większą ilość profitów, mogą liczyć wystawcy, którzy zdecydują się na rejestrację do 30 czerwca.

Nawet ubiegłoroczna edycja targów POLAGRA, zorganizowana w pandemii, pokazała dobitnie, że branża spożywcza potrzebuje spotkań na żywo. To one dają możliwość prowadzenia rozmów biznesowych, podtrzymywania kontaktów, zawierania nowych umów i kontraktów.

Niższe koszty, preferencyjne warunki
Zarezerwowanie udziału w targach POLAGRA do końca czerwca 2022 r. gwarantuje zgłoszonym wystawcom nie tylko promocyjną cenę za stoisko. Gwarantuje również pierwszeństwo ustaleniach dotyczących jego lokalizacji. To niewątpliwy atut, nierzadko kluczowy z punktu widzenia podtrzymywania relacji z kontrahentami, pozyskiwania nowych klientów, ale też ekspozycji samego stoiska.

Wyliczenia z poprzednich lat wskazują, że koszty udziału dla firm, które zgłoszą się przed datą rejestracji, są zwykle niższe o ok. 10% od standardowych. Do tego warto dodać rozpoczętą z dużym wyprzedzeniem promocję prowadzoną za pośrednictwem kanałów marketingowych Grupy MTP.

Po 30 czerwca zgłoszenia będą oczywiście przyjmowane, ale ich realizacja będzie możliwa w zależności od dostępności powierzchni wystawienniczej.

Taka będzie POLAGRA 2022
Poznańskie targi POLAGRA to obowiązkowe wydarzenie w kalendarzu wszystkich przedstawicieli branży spożywczej i sektora HoReCa. Warto współtworzyć to wydarzenie, którego filarem pozostaje bogata ekspozycja złożona z salonów Food, Foodtech i HoReCa.

Tegoroczna edycja, która odbędzie się 26-27 września, obfituje w wydarzenia towarzyszące. Wśród nich są m.in. International Meat Meeting (spotkanie branży mięsnej) oraz druga edycja kongresu Polagra Export Meeting, skierowanego do producentów, eksporterów i instytucji wspierających eksport polskiej żywności.

Bogaty program uzupełnią debaty eksperckie, szkolenia prowadzone prawników oraz finał plebiscytu „Mistrzowie Smaku”, w którym czytelnicy i internauci z całej Polski wybierają najciekawsze ich zdaniem restauracje, lokale gastronomiczne i najlepszych kucharzy. „Najlepszego z Najlepszych” mistrzów kuchni w Polsce wybiorą z kolei jurorzy najważniejszego w Polsce konkursu kulinarnego dla profesjonalistów. Na tegoroczną edycję targów POLAGRA powraca bowiem Kulinarny Puchar Polski.

Więcej informacji na www.polagra.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji