czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuł

Zielona Budka Master Challenge – eliminacje zakończone! 0

dodano ,Redakcja AK

Znamy już uczestników konkursu Zielona Budka Master Challenge, którzy powalczą o główne nagrody podczas targów Mazury HoReCa 2017. Jest o co walczyć – główna nagroda dla profesjonalistów to 10 000 zł, dla uczniów 3 000 zł!

25 kwietnia br. w akcji zobaczymy 16 uczniów, a dzień później w szranki stanie 14 profesjonalistów z całej Polski! Zadaniem uczestników będzie stworzenie kreatywnego deseru lodowego, którego składnikami są: smak roku lodów Zielona Budka (mascarpone z sosem z owoców leśnych), dodatkowy smak lodów Zielona Budka oraz wysokiej jakości produkt mleczny firmy Debic. Sponsorami konkursu są: Zielona Budka, Debic, Gastro Magic Service.

Lista CUKIERNIKÓW zakwalifikowanych do finału konkursu Zielona Budka Master Challenge (26.04.2017)

1. Hotel Tristan Kąty Rybackie – Wiesława Robiega
2. Restauracja Pizzeria Italiana Olsztyn – Grzegorz Gręda
3. Karczma Jana Olsztyn – Marcin Talipski
4. Hotel Spa dr Irena Eris Polanica Zdrój – Przemysław Gryz
5. Dinette Wrocław – Arkadiusz Kruszik
6. A nóż widelec Poznań – Ihor Skibin
7. Czekolada Cafe Warszawa – Ewa Rządkowska
8. Cukiernia Pavlowa Luboń – Mariusz Górecki
9. Airport Hotel Okęcie Warszawa – Marek Bieńkowski
10. Restauracja u Rzeźników Poznań – Jarosław Kin
11. Cukiernia Sowa Bydgoszcz – Mariusz Buritta
12. Restauracja Amber Room Warszawa – Daniel Zawalicha
13. Restauracja Sekretariat Sopot – Tomasz Górniak
14. DoubleTree by Hilton Warszawa – Paweł Łysoń


Lista UCZNIÓW zakwalifikowanych do finału konkursu Zielona Budka Master Challenge (25.04.2017)

1. Zespół Szkół Gastronomiczno-Spożywczych w Olsztynie – Weronika Skiba
2. Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu – Roman Serdiuk
3. Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Wincentego Witosa w Jasińcu – Paulina Sijka
4. Zespół Szkół Gastronomicznych im. Febronii Gajewskiej-Karamać w Gorzowie Wielkopolskim – Olga Kowalska
5. Zespół Szkół Techniczno-Zawodowych w Radzyminie – Norbert Seliwiak
6. Zespół Szkół Zawodowych im. Sandora Petofi w Ostródzie – Michalina Stawiarska
7. Zespół Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu, Technikum nr 9 – Magdalena Wypych
8. Zespół Szkół nr 1 im. Jakuba Stefana Cezaka w Zgierzu – Klaudia Budzińska
9. Zespół Szkół Weterynaryjnych i Ogólnokształcących nr 7 w Łomży – Jakub Kozikowski
10. Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Wojsławicach – Karolina Pluskwa
11. Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Gdańsku – Kacper Serafińczuk
12. Augustowskie Centrum Edukacyjne, Zespół Szkół Zawodowych nr 1 w Augustowie – Jacek Krysztopa
13. Zespół Szkół Rolniczych im. Mjr. H. Dobrzańskiego-Hubala w Sokółce – Daniela Jurgielewicz
14. Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego, Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych w Kościelcu – Bartłomiej Brzozowski
15.Zespół Szkół Gastronomicznych, Technikum nr 9 we Wrocławiu – Arkadiusz Mazur
16. Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich w Kołobrzegu – Łukasz Erdmański

Patronat medialny: Mistrz Branży


Dodaj swój komentarz
 

Zaloguj się lub dodaj swój komentarz jako gość. Nie posiadasz konta? Zarejestruj się.

 

Polecamy przeczytać

Przejrzyj online Katalog reklam lub ściągnij na dysk (aktualny) PDF >>

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe