Zaprojektuj kształt pralin, opracuj ich smak, wymyśl efektowne opakowanie, które będzie z nimi współgrało. I zgłoś się do konkursu na Najlepszą Pralinę podczas Sweettargów w Katowicach. Czas działać - termin zgłoszeń tylko do 1 marca br.
Podobne artykuły
Jest jeszcze dla nas nadzieja...Fiołek, geranium i owoc kakaowca - relacja z I Mistrzostwa Polski na PralinęMistrzostwa Polski na Pralinę - poznaj skład juryCzym brylanty dla jubilera, tym pralinki dla cukiernika! Pokaż swoje umiejętności prezentując technikę pracy z czekoladą podczas jedynego takiego konkursu w Polsce! Zadanie konkursowe polega na stworzeniu zestawu pralin i podaniu ich we wcześniej przygotowanym opakowaniu.
Konkurs adresowany jest zarówno do profesjonalistów, jak i pasjonatów, którzy opanowali sztukę ręcznego temperowania czekolady i tworzenia wysokiej jakości konfekcji czekoladowej. Start w konkursie jest indywidualny. Do wygrania nagrody rzeczowe od marek Callebaut oraz ICAM, a także vouchery na szkolenia do Akademii Czekolady.
Prace oceni Jury w składzie: Michał Kleiber (Akademia Czekolady), Daria Marszałek (Cocoart's) i Przemysław Budziński (Browar Przystań). Pod uwagę będą brane: estetyka, smak, kreatywność oraz sposób podania.
Już dziś pobierz zgłoszenie, wypełnij i odeślij na adres: nignacek@fairexpo.pl
Termin zgłoszeń upływa 1 marca 2020 r.!!
Do pobrania --> ZGŁOSZENIE i REGULAMIN KONKURSU