...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Zostań twórcą najsmaczniejszych i najpiękniejszych pralin w Polsce!

Zaprojektuj kształt pralin, opracuj ich smak, wymyśl efektowne opakowanie, które będzie z nimi współgrało. I zgłoś się do konkursu na Najlepszą Pralinę podczas Sweettargów w Katowicach. Czas działać - termin zgłoszeń tylko do 1 marca br.

Czym brylanty dla jubilera, tym pralinki dla cukiernika! Pokaż swoje umiejętności prezentując technikę pracy z czekoladą podczas jedynego takiego konkursu w Polsce! Zadanie konkursowe polega na stworzeniu zestawu pralin i podaniu ich we wcześniej przygotowanym opakowaniu.

Konkurs adresowany jest zarówno do profesjonalistów, jak i pasjonatów, którzy opanowali sztukę ręcznego temperowania czekolady i tworzenia wysokiej jakości konfekcji czekoladowej. Start w konkursie jest indywidualny. Do wygrania nagrody rzeczowe od marek Callebaut oraz ICAM, a także vouchery na szkolenia do Akademii Czekolady.

Prace oceni Jury w składzie: Michał Kleiber (Akademia Czekolady), Daria Marszałek (Cocoart's) i Przemysław Budziński (Browar Przystań). Pod uwagę będą brane: estetyka, smak, kreatywność oraz sposób podania.

Już dziś pobierz zgłoszenie, wypełnij i odeślij na adres: nignacek@fairexpo.pl
Termin zgłoszeń upływa  1 marca 2020 r.!!

Do pobrania --> ZGŁOSZENIE i REGULAMIN KONKURSU

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji