...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MW, materiał promocyjny

Zwijarka próżniowa CSV FRITSCH wyróżniona na targach IBA

Cukiernicy i piekarze nieustannie prześcigają się w wymyślaniu coraz to nowych specjałów, o czym można się było przekonać śledząc emocjonującą rywalizację podczas zawodów iba cups. Innowacyjne rozwiązania producentów maszyn piekarniczych są często, na pierwszy rzut oka, mniej spektakularne,

ale służą temu samemu celowi – produkcji coraz lepszych wypieków. Nic więc dziwnego, że również w dziedzinie techniki piekarniczej trwa współzawodnictwo o nagrodę iba Award.

Nagroda ta jest przyznawana co trzy lata na Targach iba przez jury składające się z dziennikarzy i specjalistów w dziedzinie techniki żywieniowej. Spośród 50 zgłoszonych propozycji wyróżniono tylko pięć urządzeń. Jednym z nich jest zwijarka próżniowa CSV firmy FRITSCH. Wykorzystując technikę próżniową ta nowoczesna maszyna układa kęsy ciasta i dzięki temu, niezależnie od struktury ciasta i rodzaju nadzienia, umożliwia precyzyjne zwijanie croissantów, sztangli i innych produktów. System ten jest już z powodzeniem stosowany w wielu dużych zakładach. Inżynierowie firmy FRITSCH cieszą się więc nie tylko z nagrody, lecz przede wszystkim z zadowolenia klientów, którzy z kolei swoim klientom będą mogli oferować coraz smaczniejsze i ładniej wyglądające wypieki.

Bliższych informacji  udzielą Państwu pracownicy FRITSCH Polska:
Damian Rochowiak, tel. 501 19 22 90
Eugeniusz Bujlis, tel. 513 12 06 25

Biuro:
tel. 71 326 16 52; tel. kom. 508 38 58 51
sales@fritsch-poland.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji