...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Życzenia dla tych, co każdego dnia dodają życiu smak. 15 marca - dzień Piekarza i Cukiernika

15 marca moglibyśmy obchodzić codziennie, bo każdego dnia Piekarze i Cukiernicy, w pocie czoła, dbają o jakość chleba, który żywi, oraz słodkości, które smakiem i wyglądem podnoszą poziom endorfin. Dla wszystkich Piekarzy i Cukierników świata redakcja „Mistrza Branży” przesyła najlepsze życzenia oraz… zaproszenie!

Bez Was życie miałoby smak płaski jak chleb bez zakwasu.
I byłoby nieciekawe jak biszkopt bez kremu.
W dniu Waszego święta dziękujemy Wam, drodzy Piekarze i Cukiernicy,
że karmicie nas radością w postaci chrupiących bułeczek,
słodkich bab, świeżych rogalików,
wykwintnych tortów i wszystkich innych dobroci
prosto z Waszych pracowni i serc.

Redakcja „Mistrza Branży”

 

Korzystając z okazji, zapraszamy wszystkich Piekarzy i Cukierników na inspirujące Sweettargi w Katowicach, 23-25 marca br. Nasza redakcja też tam będzie – sprawdź, co dla Was przygotowaliśmy na katowickie targi tutaj >>

Bądź naszym Gościem! Zapisz się na newsletter Mistrza Branży [LINK] i odbierz bezpłatną wejściówkę na Sweetttargi.

Jeśli jesteś naszym subskrybentem, sprawdź dzisiejszą pocztę.

 

 




 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

W nowym Mistrzu Branży milenialsi rządzą i opowiadają: Maciej Majzon-Wójtowicz o pracy na wysokościach i ciągłym uczeniu się czekolady, Justyna Roszkowska o tworzeniu Pochlebnie, a Joel Kroeker o chlebie pobudzającym do myślenia. Sprawdzamy też RUBY (czekoldę milenialsów!) okiem fachowców i modne trendy w tortach.

Zobacz więcej
Bieżący numer

Polecamy przeczytać

Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji