...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

#czasnaciacho - razem w obliczu kryzysu

Pora na branżę cukierniczą! Cukierniku, pokaż w mediach społecznościowych, że nadal działasz i dołącz do akcji Czas na ciacho!

To nie jest łatwy czas dla branży. Cukiernie i kawiarnie, a także inne lokale gastronomiczne stoją puste i zamknięte do odwołania. Duże zlecenia, takie jak wesela, jublieusze, konferencje anulowane. W ślad za branżą gastronomiczną idą więc także cukiernicy i łączą siły by razem przetrwać czas posuchy. Akcja Czas na ciacho ma solidaryzować wszystkich tych, którzy stoją w obliczu kryzysu i zachęcić klientów do zamówień z dostawą. Jak dołączyć do akcji? Wystarczy wrzucać zdjęcia oferowanych wypieków i słodkości i tagować je hashtagiem #czasnaciacho. Dzięki temu ci, którzy chcą złożyć zamówienie będą mogli z łatwością odnaleźć w mediach społecznościowych te lokale, które oferują odbiór zamówienia lub dowożą je pod wskazany adres. - Ciasta są dostępne, mimo że lokale nie fukcjonują normalnie. Chcemy by ludzie o tym pamiętali. Cieszyli się ciastem. I wspierali lokalnych rzemieślników. - powiedziała współorganizatorka akcji z zespołu Barbara Luijckx.

 

 

#Czasnaciacho to także okazja  do tego by cukiernicy wymieniali się inspiracjami oraz recepturami na wypieki. I po prostu poczuli wzajemne wsparcie! 

Prekursorem akcji, która spontanicznie ruszyła w dniu dzisiejszym jest Cukiernia Piekarnia Marek Szabelski wraz z Barbara Luijckx

Bieżące wydanie czasopisma

W nowym MB przeczytasz jak smakuje cukierniczy hat-trick Łukasza Roguskiego, ukoronowany tytułem Mistrza Europy w Dekoracji Tortów Expo Sweet 2020; poznasz zasady gelato wg Jacopo Chelli, nauczysz się przygotowywać lody bez cukru. Zapraszamy.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji