...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Program Gluten Free Expo

Które pieczywo bezglutenowe jest najsmaczniejsze? Dlaczego amarantus jest cennym zbożem bezglutenowym? Jakie wymogi musi spełnić producent żywności, by włączyć się do programu "Menu bez glutenu"? Co, gdzie i kiedy zaplanowano 8 czerwca podczas targów Gluten Free Expo? Sprawdź program warszawskiej imprezy.

8 czerwca br. w Hotelu Gromada w Warszawie odbędą się jedyne targi w Polsce poświęcone tematyce celiakii oraz diety bezglutenowej. Redakcja "Mistrza Branży" objęła patronat nad imprezą.

Szczegółowy program GLUTEN FREE EXPO


SALA WYSTAWOWA

  • 10:00 – 10:30 Rozpoczęcie imprezy, powitalny konkurs z nagrodami

  • 10:30 – 11:00 Rozstrzygnięcie konkursu portalu glunomore.pl „Stwórz własnego „glutena””

I SESJA WYKŁADOWA – Sala Koral

  • 11:00 – 11:40 „Zagadki i tajniki diety bezglutenowej” dr Joanna Rachtan-Janicka, Katedra Żywności Funkcjonalnej i Towaroznawstwa SGGW

  • 11:40 – 12:10 Firma Schär – europejski producent żywności bezglutenowej

SALA WYSTAWOWA

  • 12.10 -13.00  Bezglutenowo w Atelier Smaku – pokaz kulinarny Joli Słomy & Mirka Trymbulaka

  • 13.00 – 13.30 Wręczenie nagród w konkursie na Najsmaczniejsze Pieczywo Bezglutenowe 2013 roku

II SESJA WYKŁADOWA – Sala Koral

  • 13:30 – 14:00 „Celiakia – objawy i diagnostyka u dzieci i dorosłych” mgr inż. Paweł Zatwarnicki,  Euroimmun

  • 14.00 – 14.20 „Amarantus – cenne zboże bezglutenowe” dr Marek Kubara, Ekoprodukt

SALA WYSTAWOWA

  • 14.20 – 14.35 rozstrzygnięcie konkursu na Najlepszy Produkt Gluten Free EXPO II

III SESJA WYKŁADOWA – Sala Koral

  • 14.35 – 15.05 Prezentacje czołowych polskich producentów żywności bezglutenowej: firmy Glutenex, Balviten i Bezgluten

  • 15.05 – 15.45 „Wypoczynek i MENU BEZ GLUTENU, projekty Stowarzyszenia” Paulina Sabak, Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej

SALA WYSTAWOWA

  • 15.45 – 17.00 konkursy z nagrodami

ZAPRASZAMY!


Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji