...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Konkurs na Dobry Chleb

Piekarze z całej Polski już mogą zgłaszać się do udziału w 5. edycji ogólnopolskiego konkursu na Dobry Chleb. Zgłoszenia oraz próbki pieczywa należy przesyłać do Akademii Piekarskiej w Milejowicach, do 24 sierpnia br. Zaprasza Cech Piekarzy w Radomiu.

Zasady uczestnictwa w konkursie są bardzo proste. Wystarczy przysłać po 2 próbki pieczywa w każdej kategorii (lub w wybranej kategorii), podać ich opis i skład, dołączyć dokładne dane producenta i czekać na rozstrzygnięcie. Jak co roku wielki finał konkursu ma miejsce zawsze o tej samej porze – tj. podczas Święta Chleba w Radomiu, które w tym roku obchodzi jubileuszową, 15. edycję.

 

Regulamin ogólnopolskiego Konkursu Pieczywa Dobry Chleb Radom 2013

1. Cel konkursu

Celem konkursowej oceny pieczywa jest wyłonienie pieczywa najwyższej jakości oraz przyznanie dyplomów.

2. Przedmiot konkursu

2.1  Chleb pszenno-żytni
2.2 Chleb żytni
2.3 Chleb z dodatkami

3. Zasady oceny pieczywa

3.1 Ocena pieczywa będzie przeprowadzona komisyjnie na podstawie cech organoleptycznych produktu
3.2  Pieczywo będzie oceniane anonimowo
3.3  Ilość dostarczonego pieczywa: 2 sztuki 

4. Informacje dołączone do pieczywa

4.1 Nazwa i adres producenta
4.2  Nazwa pieczywa
4.3  Opis wyrobu z podaniem składników ( dokumentacja wymieniona  w p. 4.2 - 4.3 powinna być dostarczona w dwóch identycznych wersjach: anonimowej dla komisji i oficjalnej).

5. Wyniki konkursu zostaną ogłoszone 1 września, ok. godziny 16.00. Producenci najlepszego pieczywa zostaną nagrodzeni.

6. Zasady uczestnictwa:

6.1 Zgłoszenie uczestnictwa do dnia 24.08 br.
6.2  Dostarczenie pieczywa - do dnia 24.08 br. do godz. 12:00 do Akademii Piekarskiej; Milejowice (k/Radomia) ul. Cerekiewska 55, 26-652 Zakrzew

 

V Ogólnopolskie, XV Święto Chleba w Radomiu finansowane są z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji