...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Zaproszenie na Mistrzostwa Polski Cukierników i Piekarzy w Bowlingu

Uprzejmie przypominamy, że w najbliższą sobotę, 12 października br., mija termin zgłoszenia do udziału w X Jubileuszowych Mistrzostwach Polski Cukierników i Piekarzy w Bowlingu, które odbędą się 18-20 października, w Namysłowie k. Wrocławia.

 Scenariusz zawodów:

PIĄTEK, 18 października:
Od godz. 12.00 – zakwaterowanie.  
16.00 – 20.30 – trening. Po tej godzinie tory płatne.
20.30 – spotkanie w hotelu celem wylosowania kto gra do południa, a kto popołudniu. Oczywiście w miarę możliwości dostosujemy się do Państwa życzeń.

Informacja o turnieju i zapoznanie się z regulaminem zawodów.    
 

SOBOTA, 19 października:
Dla osób, które mają zapewniony nocleg (ze śniadaniem) w hotelu
10.00 – Pierwszy skład rozgrywa po trzy gry
13.00 – Obiad dla drugiego składu gier popołudniowych
14.00 – Obiad dla pierwszego składu rozgrywającego zawody do południa
14.00 – Gry drugiego składu po 3 gry
19.00 – Ogłoszenie wyników, wręczenie nagród przez sponsorów, bankiet – kolacja , przekąski – zabawa do 0.30.


NIEDZIELA, 20 października:
Wykwaterowanie z hotelu do godz. 12.00

PAKIETY:
1.       2 noclegi, 2 śniadania, 1 obiad, trening piątkowy, gry sobotnie, bankiet – dla osoby dorosłej 340.00 zł
2.       1 nocleg z soboty na niedzielę – 240.00 – reszta bez zmian.
3.       Sama gra  obiad, bankiet obowiązkowy ( ogłoszenie wyników i wręczenie nagród ), bez noclegu 170.00 zł – reszta bez zmian.


Ceny dla dzieci do lat 3 bezpłatnie. Od 3 lat do 14 lat śniadanie, obiad, bankiet 50 %.  

 
Miejsce mistrzostw:
Hotel Zorza
ul. Wały Jana III 2
46 – 100 Namysłów
Tel. 77 4101 854
Fax. 77 4103 097
hotel.zorza@gmail.com
www.hotelzorza.pl


Dane do przelewu:
Konto bankowe: PKO 841020 3668 0000 5202 0268 7200
Zbigniew Pabiniak ul. Szczęśliwa 36/39,  53-446 Wrocław

W razie dalszych zapytań prosimy o kontakt z p. Piotrem Koperskim pod nr telefonu: 512 100 556, bądź mailowo: koperski@skrzynka.pl    

Serdecznie zapraszamy całe rodziny do udziału w zabawie :-)

Z pozdrowieniami,
Piotr Koperski
Podstarszy Cechu Cukierników i Piekarzy w Poznaniu
Członek Zarządu Głównego Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP



Potwierdzeniem uczestnictwa w Mistrzostwach jest przelew na konto właściciela Hotelu Zorza (dane poniżej) za udział z podaniem numeru pakietu i danych osobowych.
Informację o dokonaniu przelewu bądź potwierdzenie przelewu, wraz z danymi osobowymi oraz informacją o numerze pakietu prosimy przesłać mailem na adres p. Piotra Koperskiego: koperski@skrzynka.pl, celem przygotowania grup zawodników.

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji