...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Szkolenie: Vademecum wiedzy o prawie żywnościowym

21 listopada br. firma Jars zaprasza na szkolenie: Vademecum wiedzy o prawie żywnościowym – przegląd przepisów prawnych obowiązujących w branży spożywczej. Zgłoszenia są przyjmowane do 13 listopada.

 

Zakres szkolenia:

  1. Historia tworzenia prawa wspólnotowego

  2. Rozporządzenie 178/2002 ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego

  3. Obowiązki producentów w świetle ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz jakości handlowej

  4. Pakiet higieniczny: rozporządzenia 852/2004, 853/2004, 854/2004,  

  5. Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności

  6. Chemiczne zanieczyszczenia żywności

  7. Materiały do kontaktu z żywnością

  8. Stosowanie substancji dodatkowych

  9. Znakowanie produktów spożywczych

  10. Kompetencje organów kontroli

 

Miejsce szkolenia: JARS Sp. z o.o. Łajski, ul. Kościelna 2a, 05-119 Legionowo

Koszt szkolenia:      
450 zł + 23% VAT
za osobę przy zgłoszeniu jednej osoby z firmy
400 zł + 23% VAT
za osobę przy zgłoszeniu 2 lub więcej osób z firmy

Przy zgłoszeniu do  30 października 2013 r. organizator udziela 10-proc. rabatu!

Koszt szkolenia obejmuje: wykłady, materiały ze szkolenia, certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu oraz przerwy kawowe i obiad.

Zgłoszenia są przyjmowane do 13 listopada drogą e-mailową pod adresem: info@jars.pl.

Więcej informacji: Wioletta Bogusz-Kaliś, specjalista ds. konsultacji i szkoleń,
e-mail: w.bogusz@jars.pl, info@jars.pl
tel. 22 783 17 34
mobile: 664 195 394

 

Zobacz zaproszenie na kolejne szkolenie firmy JARS

Szkolenie dla producentów czekolady i wyrobów czekoladowych

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji