Trwają przygotowania do 5., jubileuszowej edycji Śląskich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG, 1-3 marca 2014 r. Będzie wszechstronnie, merytorycznie, nowocześnie i ekologicznie.
SweetTARG ekologiczna produkcja ‒ zdrowa żywność
SweetTARG to wyselekcjonowana grupa wystawców i odbiorców, to merytoryczny wymiar w pełni odpowiadający potrzebom branży, to opiniotwórcy, autorytety i eksperci. SweetTARG to propagowanie nowoczesnych i ekologicznych rozwiązań w procesie technologii, produkcji i zdrowej żywności. SweetTARG to najlepsze miejsce nawiązywania kontaktów dla producentów, przedsiębiorców, handlowców, wytwórców i rzemieślników.
SweetTARG wszechstronnie
SweetTARG to kompleksowa ekspozycja z nową strefą do tworzenia, której zapraszamy branżę HoReCa. Zapraszamy do udziału firmy prezentujące najnowsze rozwiązania dla gastronomii, kawiarni, restauracji i hoteli. Rozszerzamy także ekspozycje o wyposażenie, meble, środki transportu dla piekarni, ciastkarni i lodziarni.
5-lecie SweetTARG
Piąta edycja to nowości i niespodzianki oraz sprawdzone wydarzenia, które spotkały się z Państwa dużym zainteresowaniem w latach poprzednich. Zapraszamy na III Konferencję Piekarniczą, Specjalną Strefę Mistrza Branży, Festiwal Kołocza Śląskiego, pokazy polskich baristów oraz adeptów cukiernictwa.
Polecamy i zapraszamy do udziału.
Więcej na www.sweettarg.fairexpo.pl