...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Świąteczne kawy Starbucks®

Limitowane edycje kaw w świątecznym wydaniu: Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte i Orange Mocha oraz starannie dobrana mieszanka ziarnistej Christmas Blend ‒ to najnowsze propozycje Starbucks® na zimowe dni.

Już od listopada w kawiarniach Starbucks® pojawiły się sezonowe kawy: aksamitna Toffee Nut Latte, korzenna Gingerbread Latte i soczysta Orange Mocha oraz ziarnista Christmas Blend. Nie tylko rozgrzeją w zimowe dni, ale także sprawią, że już po pierwszym łyku dają charakterystyczny dreszczyk oczekiwania na świąteczny czas.

Pierwszą, wyjątkowo aksamitną zapowiedzią bożonarodzeniowego czasu jest Toffee Nut Latte. Bogaty, maślany smak toffee i aromat ciepłych, prażonych orzechów to idealni "partnerzy" dla głębokiej kawy Espresso Roast i aksamitnego, spienionego mleka. Całość zwieńczona jest kłębkiem bitej śmietany, otulona sosem toffee z orzechową posypką.

Toffee Nut Latte

Gingerbread Latte oferuje smak świeżo upieczonego piernika połączonego ze świeżo zmieloną kawą espresso i spienionym mlekiem. Na czubku kawy obowiązkowo znajduje się słodka chmurki z bitej śmietany posypanej rozgrzewającą gałką muszkatołową.

Gingerbread Latte

W tym roku Starbucks® przedstawia zupełnie nowy smak kawy w świątecznym czerwonym kubku ‒ Orange Mocha, będące kombinacją klasycznej Starbucks® Caffe Mocha i kropli pomarańczowego syropu. Kawę wieńczy kłębek słodkiej bitej śmietany oblanej sosem mocha.

Orange Mocha

Dla tych, którzy chcieliby pić swoją ulubioną kawę Starbucks® w domu, idealną propozycją jest świąteczna kawa ziarnista Christmas Blend. To łagodna mieszanka wysokiej jakości ziaren, w której swoje miejsce znajdują najlepsze przyprawy korzenne i cedrowe słodkie smaki, idealnie oddając ducha Świąt.

Świąteczne kawy Starbucks® są dostępne w kawiarniach na terenie całego kraju od listopada w cenach:
Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte i Orange Mocha: Tall ‒ 13,90 zł, Grande ‒ 15,90 zł, Venti ‒ 16,90 zł

Paczka 250 g kawy ziarnistej Christmas Blend ‒ 28 zł

 

źródło: Starbucks®

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji