...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Ruszył Plebiscyt "Receptury świąteczne"

Już ruszył! Świąteczny plebiscyt 2013. W tym roku zgłoszono 33 sprawdzone receptury Mistrzów i Uczniów. Zagłosuj! Pamiętaj, że dla głosujących mamy atrakcyjne nagrody.

19 receptur Mistrzów i 14 receptur Uczniów - tyle receptur będzie walczyć o Twoje głosy. Zapewniamy, że wybór nie będzie łatwy. Konkurencja w obu kategoriach jest liczna i dobrze przygotowana. Sprawy nie ułatwiają zdjęcia apetycznych wypieków. Ciastka, ciasta i torciki powalczą o Twoje głosy do końca grudnia.




WAŻNA INFORMACJA!

Nie trzeba rejestrować się w portalu, żeby oddać głos w plebiscycie. Jednak rejestrując się, zwiększasz szansę na otrzymanie jednej z wielu nagród i upraszczasz procedurę potwierdzania swoich głosów.

Jeżeli nie chcesz się rejestrować? Nie tracisz szansy na nagrodę! Pamiętaj tylko, żeby kliknać na  „Link potwierdzający oddanie głosu” który przyjdzie w mailu oraz przesłać swoje aktualne dane kontaktowe (czyli postępować zgodnie z instrukcją podaną w mailu)

ZAPRASZAMY DO PLEBISCYTU

1. Sprawdź wszystkie receptury w Plebiscycie

2. Wybierz 1 propozycję w kategorii „Receptura Mistrza” oraz 1 recepturę w kategorii „Receptura Ucznia”

3. Potwierdź głosy

   Głosuj  

 

ZOBACZ, JAKIE NAGRODY CZEKAJĄ NA GŁOSUJĄCYCH

Nadziewarka ręczna ufundowana przez firmę MAGOREX

 

5 zestawów profesjonalnych preparatów marki Clinex:

FAST GAST - Gotowy do użycia preparat do usuwania wszelkiego typu tłustych i olejowych  zabrudzeń.
Nano Protect Silver Table - Płyn do dezynfekcji blatów i urządzeń kuchennych
Clinex Barren - Preparat do mycia i dezynfekcji powierzchni zmywalnych. Dopuszczony do powierzchni mających bezpośredni kontakt z żywnością.
Clinex 4Dirt - Biodegradowalny, uniwersalny preparat do usuwania tłustych zabrudzeń

3 czerwone polary ufundowane przez firmę AKO SA


3 polary ufundowane przez firmę Pfahnl Polska 

2 zestawy 3 kubków ufundowane przez firmę Cream 

 

NA GŁOSY CZYTELNIKÓW CZEKAMY DO 31 GRUDNIA 2013 r.

 

 

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji